usch ja

Idag var det då idrottsdag i skolan.
Skulle ha jobbat idag med Bea som sagt men jag var så jäkla dålig att jag inte ställde klockan på tillräckligt bra tid att jag sov över den!
Förlåt Bea att jag inte kom upp på benen i tid.
Hon fick ju sitta klar och vänta på min i evigheter! :/ Ibland är man så jäkla dum!
FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT
Synd att du inte kunde jobba länge idag för då hade jag varit på benen och gjort mig iordning snabbt som ögat så vi hade kommit iväg!
Idag är det usch o fy på mig! Jäkla pisspotta jag ääääääär! skitskitskit

Å andra sidan kanske jag får undan allt skoljobb som jag hamnat efter med! bland annat att skriva ett cv och lite grejer. Evigheter sedan det skulle varit inlämnat!
Har sån föbannat ångest över att inte gjort det som ska vara gjort. Måste verkligen göra det idag så jag kan lämna in det imorgon och känna mig liiiite duktig imorgon iallafall!
För just nu känner jag mig riktgit dum! :(


Skriver senare..

Förlåt Bea!!!!! Kommer aldrig upprepas! KOmmer hyra en trumpetorkester om det ska krävas för att komma på fötter i tid till nästa gång!


bättre än väntat

Idag var skoldagen över förväntan :)
Kom dit, en lektion med sling/färg och klippkund, sen fick vi gå hem.

Bea och jag skyndade ner i tunnelbanan eftersom Ellen skvallrat om att det spelades in film. Vi fick iallafall se Henke lite innan vi smög över till våran perrong.
Vi är så töntiga  :)

Efter det blev det lite planering för morgondagen då det är friluftsdag. SOm jag inte kan vara med på grund av operationen-. Så Bea och jag ska jobba ihop lite pengar på nk ist. Skönt att ta en heldag så man kan gå på en ordentlig lunch för en gångs skull! :)

Föressten så har ett av våra doftmärken nya dofter. 1 för herr och en för dam.

Gavallini trapezio DONNA för dam
gavallini trapiezio UOMO för herr

Håll koll på dem i både herr och damdoft!

På Phytosidan som jag jobbar med har det inte hänt mycket. KOmmer att få lära oss att beställa o shit snart, det kommer iofs att bli kul, att få lite större ansvarsområden! :)
Då känns det som om man komme någonstans iallafall. Kommer ha lite fler homepartyn också. Intresserade av fransk hårvård? Hör av er så kan jag hålla en liten visning! Gör det helt gratis.

Så skulle jag ju ha lagat mat ikväll.. men somnade vid 3 så det blev inte riktigt så... Men kyckling o pomme fick jag iallafall. Tack gode gud :P

Så ska man på Tallinkryssning med. Var väldigt skeptisk till att följa med först, men Bea har en stark övertalningsförmåga, och hennes hot att jag inte skulle få smaka cola om jag inte följde med slog hårt! haha
Jag är fan beroende av coca cola. Kan det bli värre?? Finns det rehabs för colamissbrukare?

Nu tänkte jag ta och kolla på tv o fixa läxan.. Slår vad om att jag imorgon eller kanske rentutav senare ikväll måste erkänna att jag inte gjort det minsta på läxan iallafall

Bye for now!

dagens....

Skorpionen 23. oktober - 21. november

Det kan förekomma lite personligt trams på din arbetsplats, som skapar en tryckt stämning. Det ser dock ut att gå över snart.


Pallar man det? hhahahaha

...................



jaahapp vänner. Sov nu så gott

Lång dag imorgon! :P



sega söndagar

Idag har det varit sjukt segt. Sov länge.. ( vilket troligtvis kommer att resultera i att det blir jävligt att somna inatt)
Så har jag haft huvudvärk o mått allmänt pissigt hela dagen. Hostat och haft mig.
Vägrar bli sjuk!

Så med andra ord blev det ingen spadag med Jannie idag :( Jag som var så sugen på att ta hand om mig själv lite. jaja, det finns fler dagar!

Imorgon är det skola. Pallar inte ens tänka på skiten. Vet inte varför men när jag är i skolan så mår jag så fruktansvärt dåligt. Och det är jäkla frustrerande! För det finns inte egentligen någonting som är fel!
Trivs bara inte med detta längre. Känns som om jag är på fel  ställe. Jäkla frisörskit!

Byta salong vill jag med.! Klarar inte av hur mycket de tjatar på mig på salongen. Det känns som om även att jag sagt att jag absolut inte vill bli frisör så ska de ändå tjata på mig att kunder hit o dit och att satsa allt.
Jag är ledsen alltså, men har jag inget intresse så finns heller inte drivkraften.. Får ta upp det med min kära fröken imorrn.... kul kul...

Jacob, min kära skitunge och bästa vän! Saknar dej tokmycket! Umgåtts så mycket under tiden i Norrköping nu så att det är jättesvårt att vara utan dig. Pizzakvällar, vanliga kvällar, jag vet inte. Men mår så bra av att ha dig där! Du är det bästa jag har!
Du har aldrig svikit mig ! Alltid stått vid min sida!

Nu så börjar jag fundera över hur taskigt vi tjejer kan behandla varandra.
Jag vet att jag har varit riktigt jävlig mot vissa tjejer i mina dagar. Tycker nu att det var sjukt dumt av mig och fattar inte hur jag kunde göra och säga allt.
Och som det var i min klass i 1an. Jag pratade knappt med en enda av de tjejerna. Man visste hur de var!
Man kom på morgonen, hälsa på de 2 -3 som redan hade kommit o så börjar det, direkt ba:
- aah men herregud hon är ju bara helt dum i huvudet asså, såg du vilken ful tröja hon hade igår? Dessutom är hennes pojkvän typ kriminell ...
Och bla bla bla
Och tror ni inte att när sedan tjejen i fråga dök upp var reaktionen från den andra tjejen med stor käft var:
- Nejmen heeeeeej gumman *pussPuss*
Man blir spysjuk!
Varför låtsas`? Gör folk de för att de inte vill ha några bra vänner? Mår de bättre när de snackat på det sättet bakom ryggen på någon?

Usch, varje gång jag nånsin varit så falsk så mår jag piss över mig själv. Känner mig så elak och dum i huvvet.
Då är det ju inte personen det har pratats om , utan jag som är dum i skallen!
Vet inte ens varför jag tar upp det. Men just nu kan jag inte tänka på annat.
Att få veta vad folk säger om en är inget kul. Speciellt inte när det handlar om någon som pussar en på kinden, hälsar med en kram och som man tror man kan berätta hemlisar för..
Kul skoldag imorgon....

nu ska jag ringa Sandra! :)

ibland är jag riktigt duktig

Blev kvar hemma hela dagen idag. sov länge...

Sen fick jag cpryck och började plocka ur diskmaskingen, fixa med tvätten och lagade mat!
har bildbevis eftersom vissa aldrig skulle kunna tro att detta hände :P

   

Potatisklyftor, kött och tzatziki blev det.

Jag bakade till och med en efterrätt :)
Så det blev kladdkaka och glass blev det efter maten :)

  



Har faktiskt ont i kroppen idag. Haft huvudvärk o shit... Funderar på att ta mig ett sånt där riktigt mysbad imorron innan man ska tillbaka till skola o shit på måndag. Jannie föreslog spadag imorrn. Vilket låter otroligt fint i mina öron !!!

Har fortarande sån jobbig hemlängtan. Tur att Frida och Elin ska firas i helgen så jag har en anledning att åka hem. :) 20 x 2 kalas så att säga !!!
 Förhoppningsvis är Sandra också hemma då!

Men nu blir de väl att glo på titanic.. Sorgligt liv man har ibland. men har ingen lust att göra något idag. Det jag fick veta igår gör mig så arg och trött på människor.
Vad har jag någonsin gjort emot dig? Du känner mig knappt fast vi har umgåtts, du har lixom aldrig intresserat dig. Du pratar ju skit om alla du är med.
Jag blir fan galen!
Alla har vi någongång snackat skit. Upprörda eller inte, så brukar de flesta av oss hålla oss till att snacka skit om de vi ine umgås med. Och vi umgås inte med dom eftersm vi tycker illa om dem på något sätt.
Man talar inte illa om de man har omkring sig. Människor får reda  på det, och människor tar illa upp av det!
Säg inte att någon är dum i huvudet, för vi är tillräckligt smarta för att veta vad du går för!


Usch, nog snackat om pisspottor. Är så trött på henne iallafall!
huhuhu..  irritationen stiger. Måste nästan hålla mig för att inte ringa o konfrontera henne. För varför ska jag? orkar jag slösa energi?
Driva om folk är en sak, det skulle jag kunna ta som ett skämt eller nåt, men att du är så dum... Jag förstår inte varför. :( Du är inte bättre än någon annan, du är inte smartare, snyggare eller överlägsen någon av oss andra. Du har precis lika många fel!
Oj nu pratade jag visst mer om det iallafall....

____________

Jaamen så var det Jacob som ringde igår. Svammelman! :D

LIFE IS A HIGHWAY



Den här låten är så sjukt bra !!! ÄLskar den!

helgen börjar nu...

Idag var det som sagt meningen att det skulle bli jobb... Men Bea och jag har ju inte setts på evigheter så det blev att hämta lönen och sen gå o ta en fika :)

Fick se chefens lilla son bara 1 vecka gammal, Lilla Max. Söt som socker.!! :D



Så hade vi ett litet äventyr i tunnelbanan..
jag står o babblar på då Bea plötsligt säger:
- Ursäkta, vad fan håller du på med?
.....
- Är du vhelt dum i huvudet eller?
....
- Ta bort de där bilderna!
Vilket gör att jag vänder mig om där en kille står o kollar upp i taket. Bea ger sig inte...:
- Du är ju dum i huvudet!

Så börjar killen prata ryska ( våran egen gissning ) Så svär Bea lite till innan jag fattar vad snubben hade gjort. Man är ju inte den mest snabbtänkta personen i den stan så att säga...
Så Bea o jag är raska i benen uppför rulltrappan där Bea säger till en vakt om vad som har hänt, men han kunde minsann inte hjälpa henne utan hon var minsann tvungen att anmäla det hos polisen.
Men hon lyckades ta en bild tillbaka på honom där han glatt står o vinkar, så det ska väl gå bra det!

Jävla turister ibland asså... om han nu var det.. annars är det väl bara jävla snubbe ... :D

Sen gick vi vilse men rätt på karlaplan. En tant som lura ut oss på världens omväg :O
men som sagy.. rätt kom vi ju :)


Undra varför en del folk är så fulla av skit. Litar på dig gång på gång.. Men varje gång jag gör det så kommer det upp något som man inte trodde om dig. Tur man lär sig vad folk går innan det är helt för sent iallafall! Undra om du vet om det själv, men ganska många säger samma sak. Så tänk på vilka du pratar med. För vi vet allihopa hur det ligger till nu. Alla har vi gjort misstag och dumma saker.
( tro det eller ej - Men vi är bara människor... )
Bara att vi vet om det.. och ändrar oss när det kommer fram att folk känner sig svikna eller överkörda osv.... Varför kan du inte göra det med... Det har ju tydligen varat längre än då jag kom in i bilden... Sluta bara!

Snart är det dags för skivan. Se till att närvara!   :)

Fick höra idag med om en tallinkryssning.... Troligtvis kommer jag inte att närvara om ingen av mina vänner följer med. Några från klassen ska ju med.. Men inte samma sak! :/  SkitSkit!!!!!

Den här helgen blir nog ganska lugn... kanske blir till att träffa Jannie något.. Ville ju träffa Linn, men alltid jobb jobb jobb. Vi har väl aldrig jobbat samma tider någonsin! :O

Saknar dig mamma!
Det är lika tomt här som du säger att det är hemma!
Det är jobbigt.....!



Have a nice night    :)


image73



yeej

Om en vecka är det alla hjärtans dag !! Det suger ju...

Det mest romantiska jag ska hitta på är att gå till kliniken och få massage... resten av dagen och helgen spenderar jag själv..
Första alla hjärtans dag jag får genomlida helt själv, utan vänner...  BajsFan!!!!

Fick ett sms av en väääääldigt gammal kompis förut! Tack snälla snälla! jag blev jätteglad! Fialotta :D

gud.. jag har varit hemma i ca 5 timmar, och jag har redan hemlängtan så att det gör ont. Varför har jag börjat ogilla den här stan så jäkla mycket?
Ibland blir jag förvånad själv när jag faktiskt trivs i en hel vecka.!!

Mår så jäkla illa när jag tänker på att skolan snart är slut och jag inte har kommit en centimeter närmare mitt mål än för 1 år sedan.
Vad gör jag på frisörlinjen?



Det måste vara mitt dummaste val nånsin! Så ytligt att stå o pilla flk i håret hela dagarna. Känns som om jag inte gör något direkt vettigt med min tid och ork. Tröttnar ju så snabbt på saker som blir enformiga. Vill att det ska hända nya saker hela tiden, Att det ska vara lite rotation, förändring
Men här känns det som om folk gör vad de alltid gjort och alltid kommer att göra. Lustigt.. enligt mig då.....

Trött Trött Trött.....
Är det någon mer än jag som just nu är så sjukt spytrött på skolan. Är trött på allt som har med skolan att göra.., Till o med klassen lite grann.. Ifrågasätter faktiskt vissa dagar om det inte hade varit bättre med klassen jag hade i 1an hemma i Norrköping... Men kanske inte....


Imorron är det dags attge sig ut bland olket igen. JObba JObba. Vet att jag har sagt att jag längtar, jag trot jag ljög.. eller tror...  Jag ljög som faan! Vill inte alls jobba, vill inte gå till skolan, vill inte bo i Stockholm, vill inte vara borta från min familj längre, vill inte känna mig så jäkla uppgiven.
Hur och var hittar man inspiration till att palla med den här sista tiden?


På måndag lämnar Frida landet för att åka över havet och bli ordentligt bortskämd! Privatchaffis!? Vem skulle tacka nej? Jag tror du kommer trivas jättebra! OM inte så får du ringa så kommer vi och räddar dig!

Alla drar på måndag. Varför blir jag kvar??

image71


Jag har tur som har fina vänner! Utan er hade jag varit heeelt lost i den stora storstadsdljungeln!




hemma igen...

Japp, nu är jag hemma i Stockholm igen....
Jag hoppar inte direkt av glädje......


Ska testa att jobba imorgon för första gången sen operationen, Har ju varit så sjuk efter den så nu får vi se hur det går.. håll tummarna. Känner mig så otränad.... :/

LÄngtar hem redan... Familjeeeeeen!


Har ett möte med studievägledaren nästa torsdag. MÅste få henne att fatta att jag måste ha ämnen som jag nu inte kan läsa... Men MÅSTE ha dem! Hur gör man?
Blir så trött av att känna att allt är så hopplöst och meningslöst.
Jag vill ju så gärna gå jurist!!!! Vet inte när jag senast ville något så mycket! Kan ju inte3 bara ge upp det då??

De som är anställda på Nordea måste vara heeeeeeeet inkompitenta ! Blir så irriterad vpå att det alltid blir fel!

Nu ska jajg sätta mig och kolla på simpsons och käka lite choklad. Det har jag gjort mig liiiite förtjänad av :)

byyyyeeee

...

Har inte mycket intressant att skriva idag heller..

Är arg för att jkag glömde kameran när vi va hos berra o pontus i fredags med massa kul folk..


Jag är jätteavis på dig Adiel!
Bara kunna ¨åka iväg sådär! ett helt år i kanada! Jag hade verkligen velat byta plats med dig o kommit bort från detta land ett tag!

Kunde inte dricka med tanke på allt mitt pencillinätande : /   Jäkla halsinfektion, hur fan får man en sån lixom? kunde ha svurit på att det bara var halsfluss :... Men men...

Ska träffa Malin imorrn, fixa hennes löshår. Sen får vi se vad jag kan hitta på. har inte blivit helt bra i kroppen än känner jag. Inte att det från operationen sitter kvar, utan att resten av kroppen är död efter sjuktiden ...


Vill tillbaka till skolan o jobbet nu.! Längtar hem till storstan, nu har jag varit hemma i Norrköping så det räcker i flera månader :P

Hejsansvejsan!

lördag

jooodå, idag var det en dag då med...

usch så sjuk jag har varit.... Så sköööönt att vara på benen igen! :)



Ikväll blire film med fet mat och läsk! Gosigos! :)


Är så sugen på att bara dra iväg!.......

RSS 2.0