hell yeeeaaaaah!

Johanna och Daniel, sitti´n in a tree...... <3

HAHAHAHAH Jag blir toooooookig av glädje stumpan! :D Kunde det ha blivit bättre?

När man pratar om trollen ni vet....

Hur många får ett samtal på natten om att han äääääääntligen kommer för att träffa en, komer dit i limo, med privatchaufför, och  bara behandlar dej som en prinsessa??!

ja, jag är avis, tro inget annat :D
Att han äntligen hittade dej! Kan inte vara mer glad för din skull!!!!!!!!


<3 du är guld värd och förtjänar inget under det!

Johanna Hellström!  - du är värd det!


sjukaste söndagen..

Joooodå, natten var måttligt roande kan jag lova. Visst att min mobil kan gå varm ibland, men jag tror hela bekantskapskretsen va o festade. HAhaha
Det var ett jäkla ringande o smsande på folk. Alltid lika kul o höra av de man inte hört nåt ifrån på länge... Känn er inte träffade Niclas, Sara eller Dejan! :D

Sen vid halv 6 ringer min telefon, jaa då har lilla Emil tappat bort alla han känner , står i gullmarsplan, e från västerås o har ingen aning om nånting o mobilbatteriet höll på o dö förn i desperata försök att få tag i någon. helt otroligt!
Och faktiskt, så kan jag inte lämna någon sådär! Vem de än hade varit som ringt mig så hade jag gjort samma sak. Väckte morbror o sa till honom att han mpste köra mig till närmast ankommande tåg och åkte in till gullmarsplan, så han kunde använda min tele att ringa runt. Tur som tusan fick han tag på folket.!
så var det bara att sitta och vänta på att Ako skulle komma innåt stan för massagen på sats.  Helt otroligt. Känner mig som en ny människa! =D

Så fick ja en trevlig pratstund med johanna med. Kändes bra med tanke på hur längesen de va vi pratade! :O

Hahaha stackars Sandra får alltid ta massa samtal från lustiga människor som e fulla med skit. Stå på dej älsko! hahahahahahah dör inombords! :D

Imorrrn e fortfarande ett mysterium.. vad vill jag göra? :O
usch.. hatar kjävla nyår, borde ligga hemma i sängen o inte göra nåt.!

Ner till Norrköping den 2a blir de har jag bestämt mig för nu dådå. Hoppas att Sandreeeew e kvar där då. annars jävlar !

Norrköping e en allt liten stad.. pratade me en, som kände en kille vi efterfesta me för ett tag sen, som sedan visar sig vara sambo me en annan snubbe, samtidigt som jag fick reda på att en av killarnas mamma kunde ha varit min mellanstadielärare....
Krångligt? Det är bara förnamnaet i den lilla staden.......

Nuuu ska jag gå in i duschen. luktar tigerbalsam lång vägt :D hahaha

Lördag.

Sååååå, då har man kommit hem igen då.

Igår
var en ganska lugn dag. Pluggade lite på dagen och senare hem till Jonas.
Käka kebab, glodde på tv, snacka lite skit o sen slocknade jag i soffan :P
Vaknade till av att Jonas bror kom hem runt halv 3 - 3 o stapplar in. haha

Sen idag nu så vaknade jag, plockade iordning och så plockade Ako upp mej på gullmarsplan, åkte och köpte en bok om skador...? ... haha Skiiitkul, Sen skjutsar den underbara ängeln mej äääääända hem! Heltokig! Får lägag på lite dricks vid massagetimman :P hahaha
Han e massör på sats för er som behöver knådas till lite! =) Snällaste på jorden! Guld vännen! Guld!

Senare idag nu så ska jag först till Bea och käka middag och sätta i löshår, sen är det troligtvis utgång som gäller.. Får se om inte Kian och Sorro inte skull ut idag.. Försökte få med Anna och Orlando med ... Men jag kanske blir kvar hos Bea... vem vet, vem vet?

Så ede Nyår med snart. Tycker det är sjukt svårt att bestämma sig för vad man ska göra.. har iallafall bestämt mig för att bli kvar i Stockholm. Ska ju hem till Norrköping den 1a eller 2a iaf för hemvisningen och tandläkaren den 4e... =)
Faaaaaan vad jag skulle ha velat hänga med till Otten i förrgår. Rockkväll, sandras musik upp i dagen o vilket draaaaaaaag det lär ha varit! :D

Dags att hoppa in i duschen nu, ringa till Stackars Bea som har 6 st att klippa idag. Hon e för duktig! Bilder kommer troligtvis upp i nästa inlägg! Om jag bara kan komma på hur man gör för att få över bilderna från kameraprogrammet o in i datan.... Ja suger på allt som har med data att göra! :P

Take care!


dan efter dan efter dan...

Jaaaaaa, nu e julen över  :)

Hoppas att alla hade en lika mysig jul som jag!

Vi åkte ned till Norrköping på söndagen. Skönt osm tusan!
Det första jag får göra e att fixa lillasyster i håret, sen ringer Sandra o frågar om vi inte ska byta julklappar o om jag ska sova kvar hos henne.
Suuuure, säger jag. Kul o kolla deras nya lägenhet...
Och när vi kommer till porten upptäcker jag att de har flyttat in i samma hus som min pappa! :D
haha fan va vi garva, så vi plinga på hos pappsen halv 2 på natten och garva lite, vilket även han gjorde :P
Av Sandra fick jag de fiiinaste örhängena. Perfeeeeekt till nyår! <3

Så var det julafton...
Började med att vara hos pappa, eftersom min kära mor arbetade.. :P Vi käka lite o gav lillebror paket.. pappa och lillasyster kom över till mamma senare på kvällen så de fick sina paket då :)
Så hem till mamma o duscha, käka....
Det var skitmysigt att hela familjen var med! Första gången på 15 år eller nåt. Bästa julklappen!

bilder kommer!

Juldagen var det utgång!
Sandra och jag mötte Erik o John med sällskap. Kul som tusan att se dom igen. John har jag inte sett på säkert 3 år!
Sprang på Adiel med som vanligt !!! Ungen bara lämna oss o skutta över till otten! :D hahaha

Sandra och jag blev bjuden på .. troligtvis den viiidrigaste shoten i världshistorien... :
                      
                  - BIN LADIN -
PASSA ER FÖR DEN SÄGER JAG BARA!

Tobasco o shit. höll ju fan  på o dö!
Sen har Sandra och jag suttit bakom våran ek i nödens stund och spanat efter poliser. hahaha Sen tränger man in sig i gamla plats i kön igen :) Värsta kön jag nånsin sett!

Bilder från denna kväll blev få, men kommer läggas in snarast :P

Så idaaaaag då så kom Sandra, hennes mamma Pernilla och den nytillkomne Tilde förbi, klippte Pernilla och fixade lite, sen var de dags att åka hem till stockholm igen... Jobb Jobb Jobb.. onget vidare att behöva jobba i julrean. Men förhoppningsvis säljer jag bra då ;)

Nu ska jag nog slänga mej o glo på en film ellernåt.. e så trött....
Ta de lugnt ikväll ;D

Dan före dan...

Nu kom jag hem efter en arbetsdag. blev inte ås länge dock. Mår inte alls bra :/  Har haft kallsvettningar hela dan o en jäkla huvudvärk. Blir jag sjuk till imorrn så smäller jag av på riktigt!

Jacob o hans familj åkte till sälen.. eller nåt.. idag. Känns inte bra. e så van att fira jul med dom oxå! uuuusch o fy!

Skänker en tanke till Wilma.
Du är mycket älskad och saknad av många här på jorden. Ännu en jul utan dig... Tomhet...
Hoppas på att Sandra e kvar inne i stan så att vi kan åka och lägga en blomma och tända ett ljus i minneslunden.. Saknaden gör ont!

Förhoppningsvis åker vi ned till Norrköping redan idag, Skulle vara skönt! Det blir så stressigt imorrn annars! Skönt att få krama om mamma med.. känns som en evighet jag gjorde det senast! :/

IMORGON ÄR DET JULAFTON
Hoppas på att alla får en uuuunderbar dag med en massa god julmat och härliga klappar! Julen måste vara den mysigaste traditionen på året!

Gooooooooood Juuuuuuuuuuul <3

kylig fredag

Den här dagen har varit en riktig dag i sann Askenberg-anda!

När jag e halvägs in till stan och praktiken på salongen upptäcker jag att jag glömt min mobil hemma. Och jag, som inte fungerar utan min telefon, får ju knaspanik o överväger att åka hela vägen hem igen. Men kommer på den briljanta idén om att fråga en snäll herre på stan om jag kan få låna hans telefon.
Så jag ringde hem, och min uuuuuuuunderbara morbror åkte direkt, raka vägen, in till mig för att lämna den. Han är bästa morbrodern i världen! :D

Sen va de då praktik. Slitit som vanligt. mycket kunder. skönt att få ledig nu under jul... :P KUnna vila upp sig lite.. eller ja. inte direkt.. jobbar en hel del faktiskt ......

Sen skulle jag möta upp Jonas på stan. Sjukt mycket folk. Höll på o kvävas inne på HM, äckligt äckligt. Sen följde vi han bror till bussen och efter det blev de systemet o sen hem till jonas. Käka en god sallad, Tack Jonas! :) Så klippt jag honom. Har tyvärr inget bildbevis, men de e möjligt att det kommer så småningom :)
Sen skulle vi sätta oss o kolla på bruce den allsmäktige då får han för sig att dra iväg på fest. hahaha palla det!? :D Så jag rörde mig hemmåt. Fattar inte hur kallt de e egentligen.!!!! vintern e så gott som här...

Jacob har tappat förståndet. Han ska till sälen... eller nåt... en vecka. o KÖPER skidor och allt de där man ska ha. HAHAHA I looove you! :D

Min katt dampar sig big time här.. så jag vet inte om jag ska sluta skriva o ägna honom lite uppmärksamhet!?
Måste sova snart med. Jobbdag imorrn. Ser inte alls fram emot det!

Snart ede juuul. Har du köpt alla klappar? :)

Mystorsdag


Jessy - Dancing in the dark       kommer att lyssna sönder den!


Idag har jag handlat mina sista julklppar. Så skönt att ha det gjort! Har en kvar att köpa imorgon, men vet var och när jag ska gå dit, så de löser jag då :)
Erkänn att rummet ser så mysigt ut med lite klappar!?



Sen har jag, otroligt nog, bakat pepparkakor! Resultatet var dock väldigt varierande, men här är en bild på en av de bättre pepparkakorna:




Jag är en hejjare på att baka! :D Myspysigt sådär. Men lite tråkigt att baka själv. är så van att baka med någon, men i år fick jag alltså göra det på egen hand. och jag överlevde ju :)

Efter det satte jag mig framför brasan med en kopp varm choklad, jag är desperat efter julstämning. Har inte ens en gran här hemma än. pratade om att åka och köpa en nu ikväll. vilket jag hoppas, för då kan jag se till så de blir pizza till kvällsmat, o deeee var längesen jagj åt! Mums!
Ser inte min kissemisse ut att ha det skönt i sin puff framför brasan!? :D

       

Den 2e januari ska jag ha homeparty för phyto hemma hos mamma, för er som inte vet de, så e Phyto det märket som jag jobbar med på nk. Ska bli kul. hoppas på att sälja av en hel del!!! :)




Nu ska vi åka och köpa julgran :) Skriver kanske sen

Puss o heeej!


Mysdag med Frisörgänget

Dagen blev mycket bättre än vad jag förväntade mig!

Började med att vi frisörklasser blev uppdelade i salongerna. a för sig, b för sig osv.. Gjorde en etta lite julfin i håret.. inget avancerat, men de blev ganska bra... =)

Sen hade våra uuuuuuuuuunderbart gulliuga lärare gjort fint nere i lilla aulan, julbord med , faktiskt !!, väldigt god mat och julmust.
efter det hade de gjort en sjukt kul film om en dag på frisöravdelningen. Haha Kändes som om hela filmen var dedikerad till oss i Fr3a!!! :D hahaha Man måste nog se den för att fatta.
Förhoppningsvis kommer vi att få den så att jag kan dela med mig av den! :D
Sen hade tomten varit där ;) Så julklappar fick vi med! hehe Jag fick en body lotion från hår o logi. En fin gest av er frisörlärare! Guld till er!!!!

Nu är nästan alla julklapparna köpta med!
Skönt som tusan. Har 3 till, men de fixar jag imorrn. vet vad jag ska köpa... nästan. ett paket som e lite svårt. men nåt kommer jag väl på.

Har "köpt" en julklapp till mig själv.
Eller ... egentligen ede väl 2... De första är att jag ska bleka mina tänder.! Ska bli sååå skönt, sen ska jag få de fixade av min underbara tandläkare Maria på tandläkargruppen i Norrköping. Tack vare henne kommer jag gå runt och le större än störst!
Den andra är lite mer privat, men ska träffa dr. gustavsson för en konsultation den 10/1 klockan 13.00... är lite nervös.. men förhoppningsvis hjälper han mig att komma fram till ett klokt beslut! :) Tack Jannie!!!
Tänkte ringa till Sandreeeew sen för att få lite stöd :P i loooove her! haha

Nu ska jag och kolla på tv och lite så.. kanske skriver senare.. e så pirrig i kroppen att jahg inte vet var jag ska ta vägen :D Fööööör förväntansfull!

Have a nice evening sweeties!


Julklappsrush!

OjOjOj så mycket folk det var på stan idag! Bea och jag svettades tokiga för att få tag i våra klappar  :)
Jag lyckades få tag i alla utom 3, så jag är ganska nöjd med min insats!

Det har varit stressiga 3 dagar... Pallar inte ens skriva om dem just nu...

Den 3e ska jag till tandläkaren och laga hål :( Och så har jag beställt tandblekning, så ska göra en avgjutning av tänderna. :) Sen ska jag få fasaden, och efter deeeet, mina kära vänner, kommer jag att le som aldrig förr! =D

Min reovisning idag var sjukt seg! hahaha 2 ur klassen och läraren som var där ... Iofs ganska skönt...


Nu orkar inte jag skriva mer.. skulle behöva sova så att jag pallar med imorrn med...


Soooov gootttt!!!!!!!!


Hemmakväll

Idag har man jobbat... igen. Blev en mycket låängre dag än vad jag hade tänkt mig. O så ede jobb imorrn igen...

jobb  Jobb Jobb

Ibland undrar jag om jag har ett liv!

Drömde en ritkigt kul dröm när jag somnade till på tåget förut idag. Orkar inte skriva om den just nu, men började skratta åt mej själv så snart jag vaknade! Och när man upptäcker att man sitter ensam o skrattar så blir de lite pinsamt...

inte på humör för nåt speciellt idag heller. Känner irritation i kroppen, o då ede inte värt att umgås med någon. Och de var ett tag sen jag hade en lugn lördag.
Skönt ede! Har städat lite. tänkte att det kanske skulle få bort irritationen lite.. men oj så fel jag hade. Jag har ingenting att vara arg på heller, vilket gör att min frustration lägger sig o puttrar i kroppen i väntan på att få komma ut... o då ede inte kul för människan som trycker på fel knapp sen,...


usch usch usch

NU tänkte jag kolla min facebook och efter de ska jag väl försöka somna om, så jag orkar jobbet imorrn :P

Önskar alla en trevlig lördag =)


I did it again...

Jobbat heeela dagen idag. Sjukt mycket kunder hela dagen.. Kommer hem heeeeelt död, äter bara och slocknar direkt efter maten.
ja, jag var trött !

Hade en väldigt gullig kund idag. En liten pojke som var överenergisk som aldrig förr. Far mellan golv o tak. Blev kissnödig, törstig o ville ha en godis..
Jag jag klippte så gott jag kunde. Men ett sånt glatt barn kan väl göra vem som helst på bra humör? =)

Så vaknade jag av att ett 10onde sms lät mobilen vibrera. Fattar inte att jag inte vaknar direkt, men sover så hårt! Sandra hade fått erbjudande av Sebbe att åka upp till fjällen dagen efter julafton. De hade tydligen 2 platser kvar i bilen. o varför inte? Då ede bara att samla ihop pengar till Sandra! Jag får väl ta pappas förslag då, att ställa mig i tunnelbanan me de andra tiggarna och samla ihop lite till henne. Hahaha
Vi löser det!

Det var ett tag sen jag bara låg hemma en fredag. Otroligt skönt. Funderar på att göra det oftare.! Tänkte ju att jag skulle ha blivit klar med projektarbetet, men som vanligt går ju inte mina planer riktigt som de ska. Skönare att sova :)

Måste skänka en tanke till stackars Anders som precis nu sitter på en buss i jönköping. Lååååångt kvar hem. Skulle aldrig vilja sitta på en fullsatt buss nu!

nu ska jag gå o se om jag kan stoppa nåt i magen. Sjukt hungrig!
natti natti

its a new day.!

Idag, torsdag, blev jag tröttare på mig själv än vad jag nånsin varit förut!
Började med att jag stapplar upp ur sängen, skittrött som vanligt, gör mig i ordning o åker ned till tåget..
Väl inne i stan ska jag dra kortet i spärren till tuben o upptäcker att det bara funkar inte hur många gånger jag än drar... Väldigt irriterande. Så jag stapplar fram till den lilla gubben i lådan o frågar, ganska orevligt om jag tänker efter nu i efterhand..:
- Varför funkar inte mitt kort? Va ede som e fel?
Herrn bakom glaset tittar på mitt kort o sedan på mig, höjer ena ögonbrynet o frågar vad det är för datum idag. Jag som e sjukt seg tittar frågande på honom och fattar inte vart han vill komma. Då böjer han sig fram och säger:
- Det står den 11e här på ditt kort, vad är det för datum idag?

Dåååå vaknar ju jag till o svarar skamset:
-Ooooj, det är ju den 13onde ja.. hoppsan hoppsan. Då får jag springa och köpa ett nytt..
Så jag staplar därifrån med lågt hängande huvud, för det är var faktiskt lite pinsamt. Så var jag tvungen att kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kortet eftersom ett nytt kort kostar 360 kr eller nåt sånt..
Då blev problemet att iiingen bankomat i närheten var öppen, så jag fick springa 20 mil för att hitta en fungerande bankomat, vilket jag kände att jag egentligen inte hade tid med eftersom tåget hade varit försenat in, och jag skulle komma sent till skolan ändå, men jag skutta runt där i kylan o frös halvt ihjäl...
När jag väl ser en fungerande bankomat upptäcker jag till min fasa att bankomatkortet inte ligger i plånboken!
Var Fan Är Den!?
Ringer till pappa för att ... jaa, vet inte egentlgien? Vad ska han göra åt saken? Han kommer med den sjukaste idén om att jag kanske borde ställa mig brevid den trevliga herrn som alltid står o spelar i tekniska högskolans tunnelbana. Jag svarade snällt att jag inte hade lust med någon ironi just då. Pappa slutade.

Men jag hade ju ändå inte löst mitt problem... jag rotade igenom hela väskan efter kortet, men senare kom jag på att det låg hemma i andra jackan. Typiskt Maria Askenberg vill jag lova!
Hade ungefär 20 kronor löst på mig, vilket jag kanske kommer till skolan på, men inte hem. Funderade på att planka, Men vakterna står ju snällt o håller koll, så jag bestämde mig för att låta bli!
Så fick jag sms av Frida om att jag skulle ha kund klockan 9?! Svarade bara att pengaproblem stod i vägen o att jag inte skulle hinna. Värsta dagen i mitt liv.! Kändes totalt onödigt att ens ha gått upp på morgonen!
Smsade till chefen och sa at jag inte skulle jobba idag, e tvungen att ta en dag åt mitt pluggande. Kan inte sitta uppe på nätterna längre. Ska jobba fre-lör-sön ändå.
Så när jag var hemma smsade Bea o frågade om jag skulle jobba. Hade naturligtvis glömt mobilen i jackan, så stackars Bea hade varit på jakt efter mig ett bra tag.
Hur jag kom hem kanske ni undrar? Joo jag använde faktiskt det gamla kortet eftersom det inte måste dras i någon spärr på tåget, utan där kollar konduktören, o inte kollar han något nämnvärt noga. Så hem kom jag ju iaf.!

Det har varit en sjuk dag. Jobbig som få! Kollade pengarna på kontot förut. Hade mer än förväntat! :O Undra hur det gick till! haha

Sen pluggade jag som en dåre, astrött, käkade och somnade klockan 8, Sov tills nu då klockan är 4. Vaknade skitpigg.
Och jag äääär verkligen trött på mig själv. Jävla lucia, alltid nåt som blir fel för mig på denna dag. lika bra att stanna hemma från början!

Imorron ede en heldag på salongen. E inte på humör för det. Vill ju inte bli frisör alls längre!
Tycker inte ens att det är speciellt roligt! Vill bara bli klar o sen fort som fan in på högskola. Bara läsa till massa kurser o känna att jag gör någonting med mitt liv.. för just nu känns det ganska  meningslöst!

Vi ska få lönen på söndag med. Känns väldigt bra! Räknade ut att det blir en ganska feeeet lön denna månad. Kan inte komma bättre än nu till jul . Massa klappar att köpa :) Men mycket pengar ska till mamma för senaste mobilräkningen som var något hög... :/ men det hör inte till ovanligheten...
Så ska Sandra låna 2000 av mig. Skulle ju ha pratat med henne idag. Men när jg ringde så sov hon, sen sov jag när hon smsade.. Så får väl ta det imorron. :P

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen . kallt som tusan här hemma.
Hoppas ni sovit gott! imorron ede en ny dag....


tisdag

Idag har det varit en seg dag. Har varit otroligt lång iallafall.... Gick upp vid 6 och kom hem nu vid 22...
Seg dag i skolan, inte så mycket att säga om det förutom att jag höll på o bryta armen under badmintonet på gympan.

Sen var jag o Cilla o käka på mcdonalds. Inte lite smarrigt det! =)
Sen åkte jag och Anna till The studio i sthlm o tog lite bilder. var faktiskt kul! Och en de l bilder blev ganska bra.. Ska upp tidigt imorron, så kag tänkte försöka sova nu.
Här är nåra av bilderna: Enjoy!

                   


Assssssssssssooooooo, edu nöjd nu? ;P

Helgen

Det var en tokrolig helg faktiskt.
Utgång i lördags hemma i norrköping med Sandra.
Började med att skutta hem till Malin för att plocka upp henne o lollan, Sen gick vi till teaterbaren för att se nån Lollan pratat om, efter de va de in på hugo. Där tappade vi bort varandra heeeeelt.!!!
Sandra o jag hängde ihop som vanligt.
Sprang på Adiel där inne med. Sjuuukt kul o se dej igen! Tur att jag såg dej där inne, med tanke på att min mobil låg hemma, men såg senare att du skickat sms ;)
Så på något vänster lyckades sandra bli spetsad av ett sugrör så hon började blöda på armen, då tappade jag bort henne. Men fick syn på polackerna som hade yrat om att dansa tidigare, så jag skickade dom på spaningsuppdrag, så gick jag tillbaka till dansgolvet o Adiel och tillslut kom de faktiskt med henne! hhahhaha hysteriskt kul! Stackars pojkar! :P
Så träffade vi på Nicke Alf med vän, någon som förändrat sig. Kalaskul!

Så när de var dags för hemfärd så mötte vi Valentin, jonas och Ante Alf , så det blev efterfest med dem! Har inte sett de grabbarna på typ 100 år så det var riktigt kul att höra vad som hänt i deras liv :P Vi kom hem runt 6. Så det var en hård natt, o ooojo så trött jag var på söndagsmorgonen, Men Sandra skulle aaaaaabsolut väcka mig runt 12.
Så åkte Sandra hem och Jacob kom förbi. Har inte träffat honom på typ 2 månader, så det var underbart att träffa honom, även om jga var sjukt seg!

Så idag ede Måndag och ajg har varit på tandregleringen. Neeeeej, jag fick minsann ingen tandställning.! Men min tandläkare har looovat att fixa tänderna åt mig! Kan inte säga hur tacksam jag är! Mycket kärlek åt det!
Så var mamma och jag och åt innan det var dags för mig att sätta mig på bussen hem till stockholm igen. Skönt att sitta ner ifred lite. Har inte varit ensam på 2 dagar....
Satt och läste "Pojken som kallades det" Blir så jäkla upprörd när jag läser den boken! Kan inte ens fatta varför jag gör det! Vet att jag blir så arg att jag inte kan läsa så mycket i taget. Kommer på mej själv med att rynka  på näsan och inte vilja andas när han beskriver olika lukter och händelser hans mamma utsatte honom för. Man blir bara tokig på vissa människor!

Imorron ede skola... De ska väl inte bli så roligt då, men vad gör man? Bara att pallra sig upp o gå dit. Nu har jag ju lyckats vända tillbaa på dygnet igen iallafall (med liiiiite hjälp ifrån Sandra) ;D

Så nu hoppas jag på att få mat snart, e ganska hungrig faktiskt. utan att ja gjort någonting i princip... åka buss gör en ganska hungrig :P

Tack för en väldigt fin helg! Den enda som saknades en aning är Geso! Next time vännen!


happyface!

sitter just nu o kollar runt lite på vad som krävs för att läsa jurist.. blir sjukt förvånad o undrar om jag kommer att dö innan jag blir klar! Och älskar skolan , gör ag ju definitivt inte,,,
Men vill man så kan man.. o vill jag detta så har jga inget val!

Fick en ganska lustig kommentar angående mitt val av yrke.. Johannes som sa: Jasså? Ska du bli en sån där randomtjej som resten av alla juriststuderande?

What the hell is that suposed to mean? Är inte det en ganska förutfattad mening? Hur skulle en utbildning kunna ändra p vem jag är?

Dummaste jag har hört på hela veckan!!!! :P


Ska kolla på högskoleprovet med.. undrar hur många gånger jag måste ta de innan jag ens kommer in :P hahaha Kommer ha ca 75779475 kurser att läsa upp :P Hoppas att någon där ute tycker att de e kul att jag väljer den vägen än att bara klanka ned på mig och försöker sätta mig i dålig dager pga att jag vill plugga... Oftast ede folk som inte förstår, orkar, eller är intresserade av ämnet som kommer med såna onödiga kommentarer. Den enda jag vet som sagt :Det där klarar du Maria, du är som född till att sitta och käfta i en rättsal! E mamma!! Till o med pappa säger att jag inte borde ta mig vatten över huvudet. Vad menas undrar jag!? Ska jag göra som han? Svetsa och mecka hela dagarna? Tror inte det är något jag skulle klara av!


Nu ede efterlyst på tv. Älskar de programmet. Troligtvis det bästa programmet som nånsin sänds på tv3, om man nu ska prata om seriösa pogram...

Fick en trevlig inbjudan till Cafeét på lördag av Dj Tozer. Låter kul, skulle nog gå om jag inte bestämmer mig för att åka hem till Norrköping. E su suuugen på att träffa kompisarna! Och så va de ju de med tandläkaren... Usch vad hemskt om jag får tandställning NU... lite sent? har fan slagit mig blodig sen i 8an för att få en tandställning. Dåligt av tndregleringen.. stort minus till dem!

nu blire raka spåret till duschen! See ya!


rubrik...?!

JAg borde städa mitt rum, men tror jag gör det en annan gång....:P

Har kommit på hur liiite jag har att skriva här i bloggen när jag är sjuk och har heeelt vänt på dygnet, Det händer ju ingenting som jag kan skriva om...
De ringde ifrån skolan idag.. har tydligen varit borta för många torsdagar. Illa Illa av mej.!! Jag som hade så sjukt bra närvaro på frisörlektionerna. Va ede här för jäkla svacka jag har hamnat i?

Längtar hem till norrköping lite grann. Inte träffat familjen på länge.. Känns inte riktigt bra! längtar hem till mina småsyskon, mamma o pappa... usch!!
Har varit ensam den här veckan. Kan inte fatta varför jag inte följde med till Lanzarote, måste vara det dummaste beslutet jag har gjort i hela mitt liv.!

O Johanna som har blivit 18, måste ju komma hem o parta lite med henne!!!!

Sandra skulle kommit upp o partat den här helgen, men så blev de inte. för lite tid och för lite pengar i plånboken. Men jga förståååår, kommer ju fler helger...

Kanske borde passa på att åka hem den här helgen med tanke på att jag skulle till tandläkaren på måndag. Har ett hål som måste lagas tror jag :/ Fattar inte heller varför jag inte byter tandläkare. otroligt att jag sitter o åker hem till norrköping varje gång.. men e så jäkla tandläkar-rädd, o min tandläkare som jag har nu är väldigt bra.. ska faktiskt till tandregleringen :S Redan lixom. ska jag verkligen behöva få en tandställning nu? Jag som har bett o bönat omatt få tandställning hur länge som helst... o NUUUUUU kommer de o vill ge mej en? Jag tror jag smäller av!

Visserligen så vll jag fortfarande ha den, men hur kul känns de på en skala? :S Allt beror på hur länge jag måste ha den, för jag har inte sååååå fula tänder. Kunde ha varit värre, men självklart vill man ju ha raka fiiina tänder :P
Funderar på att bleka dem oxå, när jag ändå e igång. Vad tror ni om det? =)

Julklappsdags oxå, hur ska jag hitta julklappar till alla? mina småbröder och pappa blir nå fan svårast att köpa till!! Vad önskar sig en 7åring, 10 åring och en 47åring i julklapp? Mamma o lillasyster kommer gå klockrent. Inga svårigheter nånstans.! :D
Sen ede ju det att jag ska ha visning av produkterna jag säljer hemma hos mamma den 2e januari, måste skicka ut kort till de inbjudna., Lite nervöst, min chans att tjäna extrapengar :P

Imorron ede att vara på salongen. har haft konstant huvudvärk idag. men jag måste gå hr så kul på slaongen. sfå r överleva på koffein :)

Nu ska jag prata med Johanna. hoppas hon e med på utgång i helgen om jag kommer hem.

Lägenheten föressten.. jäveln bjöd ju 75 över igen. Varför? Höjde med 10.. o vad tror ni han gör.. Höjer med 10 IGEN! Varför kan inte jaaaaag få ta den här lägenheten. Skulle inte förvåna mig om jga sitter o bjuder på mej själv. jäkla mäklarusling :P


yeeees

Det finns en kille som gör mig precis tokig om o om igen.
Det finns de som flippar en hel del, men faktiskt så ede bara en som gör mej grymt irriterad gång på gång.
Du vet vem du är, Hoppas du känner dje liiite träffad ;)

satt och tänkte på Mina små "olyckor", som tydligen alltid lyckas hända då Sandra e i närheten, eller om jag pratar med henne på telefon. Kan det vara så att hon för otur med sej? :P

som när jag, mitt på spiralenparkeringen med Malin o Sandra, halkar !!!! på ett bananskal !!!! och vurpar. Hur många lyckas med det?? :O

 Midsommar på Sandhamn, vem ere som plurrar? KUnde ge mej fan på att det skulle vara jag. Tur att Frida fick sig ett skratt... o resten av folket på bryggan....

När jag pajjade en tand för att jag, tuff som jag e, skulle försöka öppna en cider med tänderna. Kapsyler är uppenbarligen inget bra för tänderna...

Jag fastnade med klacken på väg ut ur kyrkan från skolavslutningen förra året. Guld till killen som frågade om han skulle bära mej! hahaha inte ofta man hör det!

Och det är bara en deeeel av de onödiga saker som kan hända då man e med mig.,


huuuuu, nu har budet höjts på lägenheten igen. Blir så jäkla förbannad. SNääääääääääälla låt mej få lägenheten! hahaha Jag behööööver den ju!!! :D

Det här är ingenting vi talar om...

idag vaknade jag 17.00 typ. helt otroligt.. Har lyckats vända på dygnet så pass. - riktiga illa.

Jag börjar längta en hel del till nyåret. Nytt år - nya tag !!!!


måndag är värst

Jag tror aldrig att jag har varit så trött som jag var idag.
Satt uppe med det där jäkla bröllopsarbetet hela natten. Sov inte en blund.. O nu börjar jag bli hungrig med. inte ätit nåt än... man kanske borde göra de..`? eller duscha vore ganska skönt. Så kallt här hemma :/

Så idag blir det inte mycket mer än att fortsätta med pluggandet.... Redovisning imorrn. Det kommer aaaldrig att gå.

Så var det lägenheten. Jag ber till gudarna att jag får den!! Den har perfekt läge i danderyd, bra hyra och jag kan flytta in när som helst! Kan inte bli bättre! Vill bara komma härifrååååån!!!!! Antar att det kommer att bli lite väl jobbigt o bli själv då o då, men känns som om jag har vanan inne! =)
Lagt budet, snälla snälla, ta det bara så jag kan flytta!!!!!! :D Så om allt går som jag vill så e jag där till efer jul precis :)


Imorron.. då ede tisdag.... Vad ska man då hitta på...? :O
Kan ju inte bra sitta här framför datan o plugga .. men blir deprimerad! måste få socialisera mej! ska kolla med anna vad hon säger, o så måste jag prata med Linn o se om vi ska sätta oss o prata med omar! :)

Life is goooood right now!!!

söndag nu igen

Helgen har varit toppen! Tyvärr inga bilder eftersom morbror o co tog me sej kameran till lanzarote. Jäkla stil :P Men jag har nu fått tag i bilderna från förra veckan då Sandra var här. Och så bilderna från fridas o min mindre lyckade utgång :P

Enjoy!

                              


Och sist men inte minst, Sandra , ledsen men den här bilden på dig är nog den gulligaste ever!!!!!



Kom snart upp igen!!!! =D

RSS 2.0