tssss

Idag har de varit segt. Varit o fikat med christian. kändes skönt de.

Så ringde anna när jag var på väg hem... Det löser sig gumman! And u better know it! ;)

Tur som tuuusan att Malin ringde o väckte mig förut! Tack för att du ringde överhuvudtaget. Kändes riktigt bra ska du veta! Men ännu mera tack för att du väckte till mej lite. Var på väg att missa tåget! Nu sitter jag hos Sara och myser :) Ska dricka lite vin o grejjer. Skönt att kunna vara med någon när man varit ledsen o nedstämd ett bra tag.

Men nu känns det bättre igen! =)

tack gode gud för det :)


Imorron ska jag och Bea på dramaten o grejjer. inte varje dag det skulle hända, så liiite spännande ede me tanke på att jag inte har den blekaste aning om vad vi ska se. ahhaha " Det är säkert om en porrkung" hahaha knasigt !! :D


Så ede jobb med. o skutta till banken... Lika så bäst så ingenting blir knas.


Lillasyster kanke kommer upp som sagt.. hon har börjat må lite taskigt så vi får väl se.. men jag ber till gudarn att hon kommer upp! Saknar henne så det gör ont ibland. Den lilla skitungen :P

                          
                            
                                                         




n u får ni hade bra. för nu sätts de igång här. haaaare!


natti natti ?!

Nu är klockan halv 12...

känner att jag har huvudvärk och behöver verkligen sova.

Ska träffa christian igen imorrn o prata lite. Ska bli kul. Gillar verkligen den snubben! =) Nån som lyssnar iaf !!

Pratade lite med Jacob nyss med. Bra längesen jag hörde din röst hjärtat! Kändes riktigt bra! Önskar att du hade kunnat följa med lillasyster upp hit till helgen. Men de e sant, man kan inte missa farmors födelsedagspartajj! ;)

Linn och jag som pratade om att gå ut imorrn för att dränka lite sorger, det blir inte så.. jäkla jobbande som ska komma ivägen. Men behöver komma ivg o tänka på annat. :)


Andreaaaaaas, din stackare!! behöva stå mitt i malmö o vänta på skjuts av en som har somnat! hahahahhahaa

ont i magen

Jag har jag otroligt nt i magen. Tror det är över allt de lite mer pissiga. Det med pappa, malin, sandras problem med att hitta lägenhet o jobb när jag veeet hur dåligt hon mår av det, Det tar som fan på krafterna. Jag tänker ju bara fööör mycket. Har tappat orken!!!!

Idah måste jag verkligen plugga på mitt bröllopsarbete.. men det händer ju aldrig.. Blir fan trött på mig själv för att jag vet att det här arbetet inte ör någonting som jag inte skulle klara av! grrrrr

Imorrn så mååååste jag jobba!
O på torsdag ska vi ju på teater, om de nu blir så. Ska bli kalaskul!

o på freeeedag blir det en kalasbra dag! =) sjukt kul! :D ska bara hitta en liten present ;D

Så de närmaste dagarna kommer ju att bli ganska bra iaf. =) Sen får vi se. Hade så gärna velat ha upp lillasyster och bara umgåtts med henne en hel helg.. jäkla jobb!!!!

Dags att börja köpa julklappar med, beundrar alla som redan har fått ihop de flesta julklappar!

nu ska jag äta något tror jag... eller så skiter jag i det :P

jävla BigBrother drama!!

Den här dagen suger.
Skulle ju ha åkt till spånga, men pallade verkligen inte! Tar ju evigheter och så blir det vääärsta omvägen för mig!
Kunde inte sova inatt heller. låg uppe till 5 imorse och funderade.
Kan inte fatta vad jag har gjort för fel. Vi har inte flörtat och vi har inte ens setts! Tycker bara att de e kul med nytt folk. Förstår inte ens de där med bekräftelser, vi har inte gett någon komplimang till varandra!
Jag skulle aldrig kunna göra så emot någon! Vän eller ovän! Att du ens kan tro något sånt! och förklara mig kan jag visst inte heller. Du lyssnar ju inte :/

Jag har mina egna killar! Behöver inte försöka ta någon jag vet att du e helt nerkärad i! De som hänt mellan er 2 är mellan er 2. ingenting som jag har något med att göra! Så jag lägger mig inte i det!
Att kalla mig saker utan att känna mig är som att plocka äpplen ur luften! Det finns ingenting att ta utav, eftersom du inte vet om de stämmer eller inte! Kanske just därför, jag inte kallar dej någonting eftersom jag vet att jag inte känner dej, kan heller då inte säga någonting om hur du beter dej! Vet inte.. men du kanske borde tänka på det.

Kan inte fatta varför du blir så arg? ist för att anta massa saker så ede väl bättre om du frågar mig!? då skulle du få svar på tal o slippa undra!!!
Hela den här situationen är helt vrickad!! Varför skulle jga vara ute efter ditt ex? tänk lite, för jag har gjort det. förstår dig till en viss del, men att du ska börja kalla mig saker, och bli helt tokig på mig, är n¨ågot som jag aaaldrig kommer att förstå!

Har själv suttit i samma sits som du! Var tillsammans med jacob i ca 3 år, slutade taskigt och jajg var grymt ledsen över de. Blev med arg när han pratade med andra tjejer o kunde dra upp de till bråk :/ Men man kan inte hålla på så! jag förlorade i längden genom det. Nu e vi bra vänner! firar jul med hans familj oxå faktiskt. Friserar hans släkt och vi umgås så mycket vi kan. Så.. ive been there! och jag vet hur det känns.. men skäll inte på de tjejerna som du fan har i din närhet.!! Vissa av dem har faktiskt inga dolda avsikter att såra dig! För det har jag inte.

Tycker de e lite tråkigt att du inte lyssnar!


Pratade lite med Sandra igårnatt.. satt uppe o letade lägenheter i spanien. Det vore så underbart att flytta ned dit! jobba ett tag. Jäkla skola, vad jag e trött på skiten!
Måste säga att jag beundrar mauri! Du e ju tokig som lyckats öppna eget sådär! den sm ändå var så smart! :P Jag kommer aldrig bli klar med pluggandet....
har så mycket jag vill göra.. o enligt mig så ska allt som vanligt ske samtidigt. Funderar på om man kanske ska hänga på sandra ned till spanien o jobba ett tag, men då skulle skolan bli oklar här hemma, och jag vill ju bli åklagare... Och om jag nu ska pluggar jurist så funderar jag på göteborg istället. Att plugga där. För här i stockholm vill jag inte vara! Vet inte vad det är som gör att jag trivs så illa, men nåt är det ju! Kan vara så att sthlm var större än jag trodde, Att komma hit från lilla norrköping kanske var en dålig idé...

Tack Linn för att du lyssnade! ;) Blit lite hysteriskt ibland :P Hörs senare !!!

Nu ska jag prata med Johanna. Så ledsen att din födelsedag o firandet blev så dåligt! Önskar att jag kunde ha varit med även om det var pissigt! Finns här. anytime!!!!

byebye

helt tokigt

Nu får det vara bra.

 Malin, du har förvrängt så mycket. jag vet inte hur du har kunnat missuppfatta det här. men är ledsen för att allt blivit så knas! det här är ingenting som inte kan redas ut!

Sandra har varit här en heeeeeeel vecka =D sjukt kul! Önskade bara att du kunde ha stannat längre gumman! har så mycket kul att se fram emot nu ;P Hyra hus, bara dra iväg, lämna skiten :D
Men bara 2 veckor tills du kommer upp igen. längtar redan!

HAr haft en fin dag idag. LÄmnat av sandra på buss stationen och sen tagit en fika med christian med. . trevligt =) Sjukt kul att se dej igen. en heeel månad sen sist. det är ju inte klokt vad tiden flyger iväg när man har roligt! :P får ta o göra om det snart igen:) Sen har jag bara varit hemma, käkat, pratat med Jacob i norrköping. Sjukt mycket jag saknar dej vännen! Du får snaaart komma upp o hälsa på mej! Så jäkla längesen vi sågs nu! Får se om jag duschar nu ikväll eller om jag tar o gör de imrorn bitti. Fått biljetterna till dramaten av kunden på jobbet =)
Så himla gulligt av dej! Hoppas att bea följer med nu då, annars får jag väl ragga upp nån annan.,. :P

Imororn ska vi på hår o logi i spånga o lära oss om det märket eftersom det ska in i en av salongerna på skolan... tar fan typ 1 1/2 timma för mej att ta mej dit! funderar på att skita i det... palla åka heeeeeela dagen.. sen på kvällen ede öppet hus oxå.... till halv 8...tror jag ... eller om de va halv 9.... skitsak samma.... jag e så trött just nu.  


Det har varit en händelserik, omtumlande, trevlig, sjuk, pissig, rolig dag.... Snacka om att allt hunnits med på en enda dag, Så jag e heeelt färdig :P haha

Ta hand om er!


ne

Vet du vad? att ringa någon för att de är den enda man vill ha i sin närhet när man varit med om någonting som faktiskt var otroligt jobbigt är inte att utnyttja.! Du har så sne syn på vad ordet uttnyttja innebär!
Ringde dig inte för att jag inte hade någon annan, för det vet vi båda att jag har. Jag ringde dig för att du var den enda jag ville ha i min närhet. Så jag kunde känns mig trygg.

Att du ser det som ett uttnyttjansde låter ju bara sjukt! Bara för att du inte kan ringa när du behöver mig betyder inte att jag inte ksulle ställa upp. Tänk på de ärthjärna! Öppna inte munnen! för det enda du riktar mot mig gång på gång är hatord och en jävla massa skit.! Gång på gång förlåter jag dina hårda ord, trots att jag aldrig skulle göra något sånt emot dej!
Du beer dej som ett svin varje gång jag tror att det skulle kunna vara bra. Och jag tänker inte ta det längre. Du tjatar jämt om att du aldrug mer vill träffa mej och att jag inte nånsin ska höra av mig igen. Det har du inte lyckats hålla tidigare, för jag har aldrig hjälpt dig med det. men den här gången kommer jag att göra det! Du ska slippa gnälla på mej!

vaken i 32 timmar!

japp, så ede. Jag har nu varit vaken i 32 timmar... Försökte sova en stund förut, men hann aldrig somna innan klockan ringde och jag ksulel ringa sandra...

Var på banken idag och fixade med nya korten och massa skit. Har aldrig varit så trött tror jag., var och köpte hårfärg åt sandra med så hennes hår skulle lbi klart.. men då så visar de sej att hon ska sova kvar hos lovisa iallafall. lite irriterande när man har grejat o styrt. man kan tycka att en hel dag kan räcka för stunden, emn ibland ede inte så. Skitsamma. de löser sig aaaaaaaalltid. Lite tråkigt att vara helt själv här hemma nu bara.
Lagade lite mat förut... makaroner och köttbullar... men var ingte direkt hungrig...

Vet inte varför de e så... men känner mej så jäkla översprungen ibland. Låter folk göra som dom vill utan att sätta ned foten och säga att man helt ärligt känner sig utnyttjad. Ska man inte kunna vara snäll emot en person överhuvudtaget och ställa upp ialla lägen utan att den senare börjar utnyttja det? Är det bara något som finns i människans gener? man e ju alltid sig själv närmast....

E sugen på att åka ort o se på fotbollen med kompisar.. men kommer ju inte härifrån nu när ingen är hemma.. grymt tråkigt... funderar på att sätta i en hårinpackning och skutta in i duschen för att få tiden att gå lite...


Har av någon anledning börjat tänka en hel del på kärleken med. Varför? Jag vill ju inte ens ha ett förhållande som det är just nu. Men när jag fördjupar mig i frågan kommer jag ju på det att det vore bara så mysigt att ha någon att vakna brevid på morgonen, som stöttar en och ställer upp. Jag hatar ensamheten!

tisdaaaag

idag har jag och sandra varit på det mysiga lilla fiket där vi aölltid varit. segt, men skönt att komma hemmifrån.

E så ledsen just nu. Så mycket skit som händer. fattar inte varför folk går bakom ryggen på varandra hela tiden.!? Så sitter de o besättar för mej och jag mår ju så dåligt av att veta vad folk säger om varandra på det sättet. För e man med båda samtidigt så är läget helt annorluna! Varför kan inte folk som inte gillar varandra bara vara på varsinn sida!? man måste inte låtsas tycka om varandra. Men inte heller vara elak. Säg som det är och utnyttja inte varandra..
En person får mig att känna mig jävligt utnyttjad just nu. Sjukt jobbigt att tro att det äe en vän som man sen får veta väljer mig när ingen annan finns till hand. Tror inte att du fattar att det är dig jag skriver o  nu eftersom du inte tror att jag märker det. Men på senare tid så har det bara varit tydligare och tydligare.
Har du ingen annan att vara med så behöver du inte komma till mej då heller. Tro inte att jag springer runt benen på dej för att jag behöver dej! Trodde bara att du var en härlig tjej som man kunde lita på. Tydligen hade jag fel. och tycker att det varit riktigt illa av dig att låtsas om annat!

Har alltid sagt att tjejer är elaka varelser.....

Varför e de  inte lika invecklat att umgås med killar? Kan ha djupa samtal med killkompisar. De finns där, utan att döma eller överanalysera.. De tröstar och förlåter.. Gläds åt ens lycka.. Önskar att jag hade en sån tjejkompis här uppe. Kanske ede för att jag inte har en sådan tjejkompis här uppe i sthlm som jag känner mig så ensam.
Nu har Sandra varit här i 4 dagar, och har spenderat så mycket tid jag bara orkat med henne. Vill bara att skolan kan vara slut så att jag kan dra sen... Vill plugga jurist på annan ort och bara lämna den här sunkiga stan av backstabbers, skitsnackare, och vidriga människor bakom mig.!!
Bye Bye Stockholm!


Nu ska jag och Sandra spela uno! O efter det vet i tusan,. e ju skola imorrn.. Pisspotta! Har absolut ingen lust med det.......

Cya!

jahaja

så kan det gå......

sandra och jag ligger här med katten o funderar väl på om man ska sova...

orkar inte skolan imorrn. fun derar på att skitA  i den o säga att jag börjhar sent eller va faaaaaan som helst...
"ska kolla i min schedule! om det är nålgot viktigt,... snacka om internskämt!!!!


hur kan man kalla en person 3e hjul? är man så dum att den personen inte kommer att uppfatta vem det är man pratar om? Grymt taskigt! så skärpning tack!!!
Hänga ut folk på bloggen sådär... jävla stil!



nuuuuuu ska vi hitta på nåt kul! sussa sött folket o ha en uuuuuuunderbar måndag. det tänker jag ha! ;)


söndag... igen

Igår var det en stressig dag på jobbet.... Hade fixat jannies hår halva natten, så trött som faaan var jag. Kul att Bea lyckades väääldigt bra första dagen på jobbet! =)
Vi har fått en ny tjej på kosmetik! Sjukt kul tjej!

Sen mötte jag upp Sandra vid tåget från gbg! Aaaaaaaskul!! hon ska vara här i minst en vecka. de e lite kalaskul! :) Var bara hemma o slappade igår, lagade potatisgratäng och kycklingfilé med philadelphia inlindad i bacon. e mycket godare än vad det låter! :D
Så idag sitter vi här i min säng o funderar på vad faaaaaaan vi kan hitta på... Hatar vekligen söndagar! ingenintg tat göra.. o alla e sjukt slappa! :/

nån idé? vad gör ni på söndagar?

fredag

Idag har jag varit på salongen. hade en färg o klippkund. gick hyffsat bra faktiskt =) Pratade med gerhard om kläder till modevisningen med. han kände någon stor modeskapare som var beredd att sponsra mej lite... ballt :P

sen nu kom jag precis hem för att duscha, byta om o dra till jannie. ska fixa henne i håret , sen blir käka mddag o ligga o snacka lite skit typ... e så jäääääkla trött bara :P Men de fixar väl till sej :P


Dags att skutta in i duschen...

pappsen.... :/

Just nu e jag riktigt trött på min pappa...
har ni hört nån av era föräldrar säga " jag måste tänka på de små" och att de då syftat på era småsyskon?

jag kan lova att det är min pappas standardreplik! Han använder det till allt! Blir så avis på  " de små" eftersom jag aaaaldrig i hela mitt liv har haft det stödet ifrån min pappa!
visste ni till exempel att jag har bott här i över ett år och min pappa har varit här EN gång. helt otroligt...

Det är så att mina småsyskons mamma är riktigt dum i huvudet, något som alla vet om, men ingen säger till henne.. Hon har kastat ut min 12åriga lillasyster för att hon inte orkar med "ungens humör", så min lillasyster flyttar till pappa och träffar numera sin mamma inte mer än varannan helg. Sen ede min lillebror som har samma föräldrar då, men han går i sin egen lilla värld och märker som tur e inte riktigt vad som händer omkring honom.. men ju äldre han blir, desto mer uppmärksammar han det.... förhoppningsvis...
Så ede så att min mamma o min pappa börjat umgås igen, vilket självklart e jättekul!

så nu ede så att min mamma fyller 45 den 17onde november, och det hon vill, över allt annat är att få åka på kryssning.. Så jag tänkte att jag skulle styra upp en överrasskningskryssning för min mamma och få pappa att röva med henne hit till sthlm o möta upp mig o sandra.
sätter ett datum som e så pass långt bort att han hinner planera med jobbet o de, jag skulle kolla så mamma får ledigt utan att veta någonting.
Men neeeeeheeeee, vilken miss! Pappa kan ju absolut inte planera fram till den 11 januari! han vet ju ingenting. han måååååste ju vara hemma ifall "de små" behöver honom. Det gör mej fan skogstokig!!!
Jag vet att jag inte e liten längre... men det ger honom ingen ursäkt för att inte vara en pappa längre!
så ringer han idag o frågar om helgen... DET VAR I HELGEN! get over it
Han kan ju fan inte ringa flera dagar senare!?
att han bara orkar göra såhär! E inte jag lika viktig? jävla skitbajs! :S




                 
Jag ligger ensam i min säng, och mina tankar snurrar
Tänk om någonting kunde va, i närheten av bra?
Den gamla känslan bara gror, ingenting blir längre som man tror.
Tänk om de visste hur de va, att stå här ensam kvar....

Jag är ensam och fäller en tår
Ingen vet hur dåligt jag faktiskt mår
Visst kan jag skratta och jag vet hur man ler
men djupt i min själ kan ingen se.

jag orkar inte mer... jag är för matt...

Med tårfyllda ögon, höjer jag min blick....
Jag har ett tomt sår i mitt bröst, för just nu e jag bortom all tröst.
jag är trasig i själen och vill inte förstå.
Inte nu, då jag e så svår.

puuuuuhuuu

Jaadu.. idag har det varit en lång dag av i princip ingenting alls.
Det vettigaste jag har gjort idag var att ta med Bea hem till chefen.. fixat ett jobb till henne på parfymavdelningen. skönt som bara den! Nu har jag någon att byta av lite med. Ska bli spännande att se hur Bea trivs =)

Efter det skulle jag visa en bild på telefon för bea, då jag till min fasa upptäcker att alla mina bilder och låtar på mobilen e borta!!!! Så jävla irriterande att jag vet inte vad...
Fick ett skitskumt sms igår, trodde att det var pga det så att de hade blivit något virus, men det visar sig senare att mitt minneskort var borta! Herregud... Int för att jkag hade direkt privata bilder på det, men ändå inget roligt om någon skulle hitta mitt minneskort och kunna ta alla mina bilder och musik.... Så jävla irriterande.. ville bara sitta och böla i ett litet hörn.. det har blivit lite för mycket den senaste veckan....
 
Så ringde Sandra när vi var på g hem med... jag känner för dej hunnie. Min dörr e öppen anytime, det vet du!
Bara att komma när du än vill!!!!


Och så börjar jag tröttna på att folk snackar så jäkla mycket skit! Säg inte att du är min vän för att sen ta tillbaka det. Folk fattar inte hur det sårar! Det är faktiskt inte jag som tänker på mej i det läget... tänkt på det!? kalla mej inte massa saker utan grund, för det sårar faktiskt det oxå.

Nu ska jag vända på steken och se till att vara lite glad =) Bea på jobbet nu och sandra kommer upp hit ett tag, ska bli skiiitkul ju! Och nu hoppas jag bara att det inte är någon jävel som har snott mitt minneskort! för då e jag i mordtillstånd! då har någon gått över gränsen för sista gången!!!!

jag funderar på om jag måste städa mitt rum... eller jaa... jag måste ju de.. men orkar jag? tror jag tar det en annan dag...

Lång skoldag imorrn med... klockan 9 kommer folk till våran aula, hela sthlm sista årselever inom frisör faktiskt, och ska lyssna på föredrag eller liknande om gesällen.. viktiga grejjer de :P
Sen ede frisör.. Jäkla Jilena att glömma lägga ut kundlistor.. känenr på mej att den lektionen kommer bli lite utdragen :/

cascada - what hurts the most    -   bästa på länge


sjuk

Idag är det äcklig huvudvärk o snorig som bara fan! :/
men jag var ju tusan tvungen att skutta till banken och polisen.. så det var bara att gå upp o fara iväg.
Som tur e så fixade sig allt direkt.
Nytt bankkort och leg kommer i början av nästa vecka! Skönt som faaan. Blir lite fattig när man betalat typ 600 till skivan o flaket bara. måste till skolan imorrn så att jag kan lämna dem! Usch.. vill inte tänka på att kliva upp o gå till skolan imrorn.. e ju saå snorig att jag inte kan sova om nätterna!

vilken lättnad att inget har gått fel.. gryyymt dyrt att spärra idkortet bara.. fan 55 kronor från mobilen! men måste man så måste man.... =)

fixade busskort med. underbart!!

nu mår jag bättre  i hjärtat! :D haha nu ede bara denna jäkla förkylning som ska väck med!

hoppas det gick bra för dej med dina modeller johanna! =) du e bäst på de du gör!! ;)


Sandra, hunnie, jag håller tumamrna för dej! Vi vet att det inte var du, och det räcker! =)


nu ska jag hoppa i badet ett tag känner jag,
Cya!

jäääääääääävlar!

fredagen var heeeelt sjuk!!
Började med att möta upp Frida på fridhemsplan. förfestande av massa cider o shots på nivå, sen vidare till vibe... blev utkastad, skulel ta taxi hem, men så ringer en kompis från solna o säger att de e  typ lite folk hemma hos honom. sÅ taxin styr emot solna. Jag betalar och går ur taxin, ser min kompis lägenhet  ca 50 meter ifrån mig... tänker att pga trafiken ska gå under vägen genom tunneln, där jag möter en kille som trevligt ler o frågar hur det är. Bra svarar jag och ska gå. då vänder han sig om och säger, bra, ge mej pengarna du har på dej.
jag flina lite o trodde han skojjade me mej och skulle preciiiiis börja gå igen när jag träffades av en smäll.. grymt rädd blev jag och fumlade upp de pengarna jag hade kvar. så försvann han.
och där stod jag.. mitt i ingenstans och snöstorm var det.. satte mej i en busskur o kunde inte fatta vad som hade hänt. hur skulle jga ta mej hem nu? inte en krona...

så ringde jag en killkompis som jag visste var ute o festade, han sa åt mej att ringa polisen vilket jag gjorde efter typ en timma, då det gick upp för mej att han inte hade tagit mobilen, så vad skulle hända om han kom tillbaka?
jag frös och storbölade där jag satt och pratade med tanten på larmcentralen... tillslut kom en polisbil och då kände jag mig trygg.. men var fortfarande väldigt chockad.. såååå många gånger som jga har gått hem själv!? :O
jääävla cpkväll!!!! Tack Antonio för att du höll mej sällskap io telefonen och höll mej lugn!!



igår sen åkte jga till en kompis på karlaplan och satt där hemma med lite folk... Tog de ganska lugnt. KOm hem 4 inatt typ. Så idag har detbaaaara varit lugnt... vill inte ens tänka på vad som hänt. har sån jäääkla ångest! uuusch

ska först till skolan imorrn o anmäla att busskort och skolkortet är borta , sen vidare till banken för att beställa ett nytt kort, och då direkt sen till polisen för att fixa med nytt leg o om man kanske måste spärra.... jisses.. det känns inget bra detta :/
ska ringa till Sandra och prata lite! Få ur mig det jag har i huvudet... fanfanfan

har lite bilder från den misslyckade fredagen. de e på g!

torsdag

Pallade inte skolan idag.. ska jobba hela eftermiddagen / kvällen, sen ska jag på middag =)

pratade med chefen om att jaghittade en tjej som hon kunde ha stå på parfym, Bea i klassen låter väääldigt intresserad ;) så ska prata mer med chefen idag =)
Skönt att kunna bytas av lite mellan avdelningarna.. just nu står jag bara på kosmetik.. vilket kan bli lite utdraget i längden. speciellt när säljare från de andra märkena är där.. man får slåss som faaaaan! 
men jag älskar mitt jobb :)

Igår var jag bara hemma. E så trött om dagarna.. jäkla kalla vinter!!!!

nae nu ska jag gå o göra mej klar för avfärd mot jobbet...
take care! =)

ojojoj

Nu var det väääldigt längesen jag skrev här.. mycket har hunnit med att hända. bland annat har jag blivit en fullvuxen 18åring =) vilket känns otroligt skönt. hade en jättefin födelsedag! Tack Geso , Adiel och Jonas för att ni var med! Inte varje dag hahaha

o så nu i helgen då var det soooort halloweenfirande.. kommer medl ite bilder :P

ska försöka skriva lite oftare :P


                                 

RSS 2.0