söndag igen

jaahaaja... så har heeela helgen hunnit gå.. jäkla skit att det ska få gå så fort....

i fredags så var jag bara hemma. Moster och hennes man var här så det blev middag o lite sånt...

i lördags var jag lagom stressad. Gick upp o duschade. stressade iväg till mörby för att möta J och köpa hårfärg. bussen blev försenad och vädret var bak o fram :/ Sen hem till henne i danderyd i all hast, fixade henne i håret och hon la uuuunderbart smink på mig :) Skitkul. Käkade och snackade lite skit. Hela hennes garderob ligger väl nu på hennes golv efter vårat riv o slit . haha Sen vidare hem till K. Käkade och satt o snacka lite skit. Underbar kväll helt enkelt :)

idag var det full fart igen. Mötte jonas vid skärmarbrink vid hans nya lägenhet. spännande att se den klar sen! :) Sen hem till hans gamla lägenhet vid tekniska, fixade honom i håret, o sen hem!!
                                              hem kära hem
känns som om det var evigheter sen jag var hemma. Haha skönt att skutta in i duschen och på med mjukiskläderna.
Det har varit en jättefin helg! O tack kääära vänner som har gjort den såå bra som den blev =)


imorgon ede skola igen. Bäst att gå o lägga sig snart. så att man inte gör en repris av förra måndagens sömnstund på naturkunskapen. ajabajja!
Tror att de har löst sig med skivan och allt nu iallafall. Håller tumamrna. Börjat kolla upp hur mycket av mina vänner osm ska ha biljetter :) Kuligt att ha alla samlade på samma ställe för en kväll =)

Nu ska jag lyssna på lite musik och varva ned :)

c ya´ll!

.........

Jag läste precis Fridas blogg där hon skrev om hur de fick slita i skolan för att dte var jättemycket kunder och 5 personer borta. Känns förjävligt. Fattar inte hur jag kunde försova mej sådär!! Usch, ibland blir man ju så jävla trött på sej själv!

Jag saknar min Sandra! :( Usch så jobbigt det är att inte bo nära henne. Att ha sin bästa vän på andra sidan Sverige trodde jag aldrig skulle vara såhär svårt.!
Pratat om att dra iväg över nyår. Eller snarare hon som drog upp de på tal. o jag e fan på! hahaha Så jäkla skönt de skulle vara att komma bort ett tag! E så trött på att bo här så de e inte klokt! Vill bara härifrån. Jag som trodde att livet i stockholm skulle vara grymt mycket roligare än hemma i norrköping. DUNDERMISS kan jag lova!
Har  aldrig i hela mitt liv träffat så dryga människor! Klart att det finns några solstrålar. Men lärde mig tidigt att inte lita på någon! folk i den här stan lever på andras liv!
 Vill bara härifrån.. funderar grymt på gbg.. Där har jag lika stora möjligheter som här, men bara det att de blir längre ifrån familjen... :/


 Snart fyller jag 18 =) , Då tänker nå de flesta; " ååååh, vad roligt! PARTYTAAAAAAJM!!!!" men nae, jag tror faktiskt inte de. Jag har ingen som jag känner att jag vill gå ut med här uppe. ingen som är en sån pass bra vän.
Har ingen lust att vara hemma på moin födelsedag. Skulle vara kul att inte säga till nån utan bara dra iväg.. ska nog ta o disskutera det förslaget med Sandra sen :D

Saknar dej Jacob. det vet du! Oktober närmar sej och du är den enda som förstår hur jobbig denna jävla månad är för mej! Vill ha dej nära så att jag kan prata med dej när faan jag vill ha tröst! Usch!!!!!

Frasse har blivit stor nu (katten) Men jag e inte så säker på att han vet om det själv. han har haft ner oräkneliga vaser och krukor i alla fönster...

Nu ska jag hitat på nåt annat att göra. här kan man inte sitta hela dan :P

CIAO!

torsdag

Blir så arg på mej själv. Suttit hemma idag pga av att jag försov mig helt o hållet. vaknade vid 9 typ. Usch så dåligt jag mår. vi hade jättemånga kunder idag med. så fyyyyyy...
PLuggat iaf så jag har ju gjort nåt idag :P
imorrn ede praktisk. ska bli skönt! :P Får se hur jag gör. Ska ringa o se hur dags jag ska vara där imorrn. =)

så idag fanns de inte mycket att göra. Tack K för att du gör dagen lite bättre :)

lång dag

Jaaa för 17. lång dag men otroligt slapp för att ha slutat 5 :P

Dagen började med ett möte som Frida och jag skulle gå på för oss frisörer. Tillsammans med träklasserna satt vi o hittade fel lite här o där på våra avdelningar. Kom fram till att det var ganska mycket...
 Efter det skuttade vi vidare till matsalen o käkade. Ingen av oss kunde gå speciellt bra efter den där språngmarshen i backen på gympan igår. Satans träningsvärk!

Sen blev de dags för kundteknik. Var helt okej. Finns intem yhclet att skriva om den... Nu vet jag äntligen vem den omtalade pelinn är.. (om det nu är så hon stavas) haha Så nuuuuu har jag  träffat henne JOhanna! Går i samma klass som kundtekiken. :P trevlig tjej de där :)

Och sen var det hemmåt, så här sitter jag. har precis stoppat i mig några mackor. Ska skutta in i duschen.


Bara för uppdateringens skull så kan jag berätta att det går väldigt bra i mitt nya positiva liv!=)
det känns skönt att få ur mig all irritation genom att skriva. :)

* Skuttelihopp *

sjuk..!?

Igår var det en seg dag i skolan.
somnade på naturkunskapen.. det gillade inte sigge... fruktansvärt pinsamt. Tur att Anna väckte mej, annars hade jag lätt legat kvar där o sovit ännu :P
Så hade ja en jävulsk huvudvärk på köpet. Mådde riktigt illa igår, och det kom från bara ingenstans.
Men trots det skulle jga minsann med Frida en stund på stan, måste ju ha ett par skor... Mådde ritktigt dåligt då med.
Käkade på burger King nere på plattan. Middagsunderhållning fick vi oxå, 2 som slogs.. Fattar inte hur man orkar. !!
Sen blev de att ta tåget hemmåt, somnade direkt o vaknade i vallentuna. Tur att jag inte missade min station. :P Så var jag ju så jävla trött o mådde skit när jag kom hem. Gick in i duschen direkt o sen gick jag faktiskt och la mej. Vaknade utvilad i morse vill jag lova. Skönt som attan!
Så nu ede dags för skolan igen. Har projektarbete igen. Har fått ihop nästan alla modellerna jag vill ha. =) ska vi se om lokalen e fixad med :P hahaha

haaaade bra!

nu jäklar!

Sitter här och väntar på att dra mej neråt tåget som vanligt.. gick upp aningen för tidigt idag. :/ inte sovit som någon prinsessa direkt. kattfan har trängts med mej inatt....

Jag har bestämt mej för att idag ska det vara första dagen på resten av mitt liv! Jag vill inte vara den jga varit sista halvåret! deppig och trött. Varför ska jag ens vara det? Det går alltid ut över alla andra. Kan lika gärna se till att få bort de där tråkiga tankarna.
Det som hände ligger bakom mig. Även om jag aldrig glömmer, och fast att hjärtat har många ärr så måste jag ju läka. Ge mej själv den chansen att få må bra! =)
Det går ju bra nu! Undrbara vänner.
Kul att ha Geso tillbaka! Du får inte försvinna sådär ifrån oss igen!!!


Saknar Sandra till 10000000000!!!!!!
Så otroligt jobbigt att vara långt ifrån det man känner till och dem man har närmast hjärtat,

JAg brukade faktiskt tro att jag hade alla svar, men nu vet jag ju att livet kan vända runt helt utan att jag är beredd på det.
Och jag är för stolt för att berätta hur dåligt jag mår. Vill inte ha någon som försöker beskydda mej. Vill klara av det själv. Jag har redan varit igenom så mycket skit!


Jag kommer hitta min väg. men just nu nöjer jag mej med att ta steget framför det andra! :)

söndag...

Helgen har varit allt annat än lugn.
I fredags åkte jag tidigt hem till Norrköping. Skönt att inte ha så mycket folk att trängas med på bussen :)
Så gick jag in till stan o mötte geso, som by the way såg gräslig ut i håret. :P Gick och käkade, snacka lite skit och sen skuttade vi hem till far min, färgade en helgrym frilla och klippte till det rejält. blev somen helt ny geso ;P

Sen mötte vi upp Jacob, jag gick hem, fixade mamma i håret direkt o efter det blev det att skutta i säng. Helt slut


På lördagen så fick jag åka hem till Anneli direkt, klippte o färgade henne med, o efter det tillbaka till pappa, träffade lillasyster, som faktiskt är nära på att växa om mej nu... klippte o färgade henne med. Åkte hem till mamma käkade jättegod mat tillsammans med henne och jacob, snacka lite mer skit och gick o la mej heeelt utmattad igen.

Idag var det ännu en tidig morgon. Eller ja.. iallafall om man tycker 11 är tidigt en söndag., Hem till Anneli igen för att klippa Carita. og en kaffe o pratade om livet. Hur jag trivs, hur jag mår o vad jag vill göra med mitt liv. Inget bra svar på något av de samtalen direkt...
Efter det hem igen o käkade pizza med mamma o jacob. Det var jag väl värd efter den här helgen? :P
Sen fick jag stressa ned till bussen igen, mötte natta och clara som hade varit i norrköping o festat. Skönt att ha någon att prata med under resans gång. Natta gick pang på rödbetan med gubben brevid henne o somnade gott på hans axel! ;D hahaha niiiice!
Så nu har jag ätit.. igen :P hahaha O ska skutta in i duschen.
Imorron ede skolfoto, mindre roligt, men ett ont måste eftersom de faktiskt är sista året. =)

ta fram dina positiva tankar. Nya tag!

hellousan

Idag har det varit en ritkgit skön dag.
Sov hos en kompis vid globen, Riktigt skönt att ha så nära till skolan!
Började 08.30 - 11.30 Frida o jag hade permanent igen.Skönt att få det avklarat!
Pratade lite om studenten. Jobbigt att alla måste ha någonting litet att klaga på som absolut inte kan gå att borrtse från för att det stora hela ska bli bra!?

Sen har jag bara varit hemma o slappat. Skönt som bara den. Åker hem till norrköping imorgon bitti. =)
Skriver efter helgen ;P

.....

Idag blev de minsann ingen laserdoom. hade läkartid igen. Men inte kom de fram till vad det e för nåt som gör att mitt blodtryck e så lågt. Tror inte att det spelar någon roll heller egentligen....

Har pluggat sp mycket att hjärnan har svällt. Jäkla naturkunskap! :P hahaha

Ska bli så sköööönt med bara en lektion imorrn o sen åka hem!! Längtar massa mycket efter mamma o pappa. Känns som om jga inte har sett dem på evigheter! :P
Ska fixa Geso i håret med. Bilder kommer för uppdateringsens skull ;D

Igår var Sara här. Fixade hennes hår, hoppas verkligen att det blev bättre den här gången! =) Kul att ha en liten hårkväll :P Får se till att dra ihop den där middagen med =)

Ikväll nu så ede fullt möjligt att jag åker ner till en kompis på söder.. får se om jga orkar. e helt slut o pallar väl inte lyfta saxen :P hahaha

Nyfiken på Fridas första bil ;D

Aj Aj.

Idag vaknade jag 10 minuter innan jag skulle till läkaren. Kom dit och fick snällt vänta i väntrummet, så att nervositeten fick tid att spela in...
Sen tog jag ut den. Gjorde inte ett dugg ont, men nu efteråt när bedövningen har släppt så känner jag av det. bara skönt att den är ute nu... =)
Efteråt skulle de mäta mitt blodtryck. de höll på i mer än en halvtimma o sa gång på gång att de inte hörde några hjärtljud!? :O vem vill höra sånt?
När jag nu senare varit där igen fick de fram att jag hade väääldigt lågt blodtryck- vad beror det på? Fick ta blodprov o lite så. får se om de ringer o säger att de hittat nån infektion eller nåt annat lurigt :/

Vet inte om jag har tid eller ork med saras hår idag. Hon skulle ju ringa sen. bara det att jag sååå gärna vill få det gjort! Så det är avklarat sen!...

Imorgon ska klassen o spela laserdoom. Det ska bli kalaskul att kunna göra något annat kul med klassen!!! Det behöver nog vi. :) Kanske ska till slaongen efter det. ska ringa till Lisen idag o höra efter hur länge de ska vara där :P

Idag blir de lugnt. lite jobbigt att jag inte får duscha på 24timmar med de här jäkla bandaget. Men de e väl som de e med den saken... Ska iallafall fixa naglarna o styra med lite annat skit jag kan sysselsätta mej med. blir nog en hel del naturkunskap. Jag Hatar Det Ämnet!!!!
Ibland tror jag att jag är inkompitent. Men så kommer jag på mej själv.
 Alla kan inte vara bra på allt, men alla är bra på något!

Pratade med Sandra förut i lite mer än en timma, skönt att höra att jag inte e den enda som inte förväntar sej en bra födelsedag.... Vill inte ens tänka på det!
Saknar dej varje dag vännen!
Saknar Jacob med. Att kunna prata o få ur sej saker som just nu bara ligger o pyr i hjärtat...
saknar min familj!!! Jobbigt att vara så långt ifrån alla. Även om jag vet att de inte går så länge innan vi ses igen så ede ju otroligt hur mycket man hinner med under tiden man e borta. Alltid nya saker att berätta som man inte kunnat ta del av.
Men att flytta upp hit var mitt eget val och då är det ju bara att fullfölja det. VAr modig!


Peace


permanentjäkel

Helgen var hyffsad. Skönt att bara ta de lugnt. Fick undan massa plugg jag hade lagt åt sidan. Sen hem till LInn i söndags. Klippte henne o färgade Sara. Behövs en omgång till. Men de skulle vi ta hand om på tisdag =) Sen blev det att käka pizza o snacka lite skit. KOm hem skapligt sent så lite jobbigt var det att komma upp imorse.

Missade näääästan tåget :P
Frida och jag hade permanenten - Skönt att ha dej tillbaka glader - Blev cpgalen. Var ett tag sen jag rullade så snitsen hade försvunnit en aning. Ville slå kammen i skallen!!!! Men som tur var så blev resultatet bra. Så slutet gott......
Sen har jag bara varit hemma. Pluggat lite nu igen.

Imorgon blir jag ledig. Ska ta ut p-staven imorrn förmiddag o sen hade vi inga lektioner efter 12, så ska göra klart Sara i håret. Inte alltid lätt att gå från blond till brun :P men de löser vi. =)

Det finns en tjej... som går mej på nerverna.....
Möjligt att ett mord kommer begås om hon inte kan lära sej att hon inte alltid vet bäst. Vad vet hon om vad jag tycker, tänker eller känner.,? SÅ får hon för sej att hon vet hur lång tid det tar för mej att komma till skolan?!
Jag måste, och kommer att säga ifrån......
Alla som verkligen känner mej vet att det inte är någon större idé att käfta med mej. Kan vara grymt dryg och snabb i käften.... Bara det att jag inte vill lägga nån energi på människan.....

Häääärlig vecka framför mej ;D

min andra halva..

"Goda dagar drar förbi, men minnena förblir,  Kom för lite tröst, jag älskar dej och lämnar dej aldrig. Du är min andra halva som jag vägrar att tappa! Utan dej kommer jag aldrig att lyckas, jag vill bara höra att du aldrig ger upp fastän smärtan e tung, allt går i motvind.. Låt mig få finnas där, Stäng inte ut mig från smärtan du bär!..."

Är det verkligen så enkelt?



Idag blir de lugnt.. måste fixa till det där med naturkunskapsfrågorna. Blir galen på all jävla skooooola!!!


Dagen började med att katten hade ner 2 stoooora krukor runt 9 tiden. Så då var det baraa att flyga upp ur sängen och börja städa i ordning :P Otroligt att nåt så litet kan ställa till det sådär!
Sen fick jag för mej att städa i garderoben med. HIttade kläder jag inte visste att jag hade kvar :) haha
och när jag hittade väskan hittade jag ett av fridas vita linnen. Får ta med mej det till henne nu på måndag.!!

Nu blir jag sugen på att få håret att växa igen. Varför blir man alltid det precis efter att man klippt av sej det? :P Ska låta bli förlägning iallafall. Ska sätta i lagom till studenten. :) eller till modevisningen. Har kommit på en kul tema, sen får vi se om det går att sätta ihop det som jag vill...

Jacob ringde förut med. Blir lite förvånad o förstog verkligen inte vad han gjorde hemma så tidigt en lördagsmorgon!? :O Men men. hoppas matchen går bra! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. :)


Fredag

Idag har det varit en stressig dag. Varit på nya salongen. Trivs jättebra. Dricks första dagen av en nöjd kund. Gått med ett leende på läpparna ända sen dess :D

Sen så snart jag satte mig på tåget och telefonen ringde så gick humöret käpprätt nedåt. Är så trött på att behöva be om allting.!!! Fattar inte varför jag gör saker och hjälper folk som jag vet aldrig kan ge något tillbaka. Nu kommer jag plötslkigt ihåg varför jag har så svårt att öppna upp mig och våga lita på folk.
Att jag ska vara så sårbar med. Blir alldeles galen på mej själv för det.
Det känns som om jag med vilje låter folk såra mig.

är helt slut i kroppen nu med. Gått på kaffe hela dagen för att palla med. Inte bra. Ska träna imorrn med. Ska bli skönt. men vet att jag aldrig kommer bli nöjd med mig själv.
Gråter bara jag tänker på det. Kan inte förstå varför det inte är okej att se ut som jag!? :/


På söndag ska jag hjälpa Linns kompis att bli brunett o ge Linns pappa bilderna som pappsen skickade med mig senast jag var hemma. Ska bli kul o se Omars min :)



Funderar på att strunta i att komma hem nästa helg med. Jag vill bara spy på hela Norrköping. Jag hatar den där jävla stan! Livet där ser ut som vilken jävla såpopera som helst! :S

uuuuuuuusch!

nu ska jag gå o duscha. Om inget blir bättre av det så vet jag inte vad.

jameeeeeendå!

Jooo ... idag blev jag jäkla irriterad!

Ska vara på salongen imorgon, första dagen. Får se hur det går. Jonas skulle ju komma och klippa sig, men så säger han att han åker hem till Gävle ist för att hälsa på familjen. Jävla skitfan!
Får se om jag kan få tag i någon annan som kan komma förbi. De e ju mitt på st Eriksplan för fan. Inte direkt en omväg för någon..... Blir galen när saker ändras sådär!

Idag har jag varit trött. vääldigt trött. Mår skit över att se mig själv i spegeln. Spelar ingen roll om jag gör iordning mig eller inte. Känns inte alls bra i vilket fall..... Ska och tr'äna imorgon och nu ikväll ska jag ut o springa en runda.. Jag vill bara gömma mig för omvärlden, krypa in i ett hörn och hoppas att ingen ser mig...

Fick bra med beröm från Yvonne idag. (frisörlärare) Hon sa att hon ville att jag skulle veta att hon sett hur jäkla bra det går för mig. Och hur stolt hon var.
Det gjorde mig jätteglad inombords, men jag har verkligen problem med att visa att jag blir glad. Vet ju inte riktigt hur jag ska bete mig. Har inte fått något direkt beröm i mitt liv,.. Det har varit kantat av svårigheter så länge jag kan minnas.
Och att jag tagit mig igenom dem är ett under.
Det kan vara jobbigt att inte ha någon att prata med det om här uppe i stockholm, det blir att hålla allting inom sig och det är jättejobbigt! Men har så svårt för att öppna upp mig. Har inte fått någon känsla för det än. Om de jag har berättat den större delen för verkar inte ha något intresse över att känna mig på det planet. Så jag håller det väldigt nära hjärtat. Där det kan växa till en klump som jag kan gråta ut i min ensamhet.
Blir så trött på mig själv.!! Hatar allt som har med mig att göra. varför är det så!!!???? Varför är man aldrig nöjd med det man har? Varför hittar man bara felen och börjar fokusera på dem så mycket att allt det bra hamnar i bakgrunden?


Saknar Sandra som bara den! Hon har alltid varit där. Gråter jag så gråter hon. Tack för att du finns!!
image2

Onsdag

Dagen blev lite bättre än vad jag trodde faktiskt... :O
Religon o svenska nu på morgonen och efter det var det kundtekniken. Faktiskt så tror jag att klassen kan bli bra... även om det är några personer sm man kanske inte helt kommer gå ihop med... Men så är det ju överallt. =) Men jag tror att de flesta e riktiga pärlor! haha =D

Efter skolan var det raka vägen hem. Jäkla skitväder
är trött som bara den.. men kan ju inte gå o lägga mej redan.. då blir det nog stora problem med att sova hela natten ut.

Åker nog hem till Norrköping nästa helg. Natta och Anna skulle ju dit med, så då får jag passa på när jag har lite sällskap på bussen ner, förhoppningsvis =)
Skönt att kunna träffa Jacob o Frida o Johanna... saknar er JÄTTEMYCKET nu!

Förstår inte hur man kan känna sig så ensam i ett rum fullt med människor.

Det är dagens stora fråga. Kanske komemr jag på det när jag vet vad det stora tomrummet jag känner inom mig borde innehålla....

Nu blir de väl att titta på tv en stund, hoppa in i duschen o ringa Jacob <3

see ya!

mmmm

De 2 senaste dagarna har varit riktigt jävliga faktiskt.
igår skulle jag ju då ta ut staven, då hade läkarn skrivi mej på fel tisdag, så jag får snällt lunka dit nästa tisdag igen.. De suger eftersom jag var så beredd.
Var på salongen med. tror att jag får platsen, men man ska inte ropa hej förns man är över bäcken osm man säger... Men jag trivdes bra. och från vad de själva säger så tror jag att det kan vara riktigt bra! =)
Sen var det projektarbetet ja.... Det blev ingenting som jag planerat överhuvudtaget... men kanske kan det här sättet bli lika bra!?` Jobbigt bara om det är så att stämningen ska bli knas. För det vill jag ju absolut inte!!!

Sen blev det käk hos linn. Smarrig kycklig med ris. =)

Pratade med jacob igår med. Kommer inte upp i helgen :/ Jobbigt, men kanske kan åka hem nästa helg ist. Får se hur det blir.


Idag är det lååååång dag.. lång dag med 3 lektioner... :P Svenska, religon och kundteknik. Vet inte hur jag känner för den här nya klassen dom har lyckats sätta ihop. Förhoppningsvis kommer man att kunna jobba ihop riktigt bra!

Det har väl varit så att jag har varit lite deppig den här veckan. Inte direkt meningen.. men jag vet inte vad som e så fel. Bara en känsla långt inuti som svider... Men det går väl över som allting annat.

Nu ska jag dra på mej lite kläder o sen bär de av neråt tåget.

Försök att få ut det bästa av dagen.

seg...

Igår var det en jäkla skitdag. Började med att jag stoppa osthyveln i smöret... Redan då vet man väl att det ska bli en dålig dag..?
Och det blev inte direkt bättre under dagen, klippte mej i fingret och halkade på trappan här hemma och slog halvt ihjäl mej... Snacka om atyt det var underbart skönt att få gå o lägga mej!

Pratade med C lite igår med. Jäkla skit asså. Är ju inte ett dugg intresserad av att höra vad han har att säga egentligen!!? :S

Saknar Jacob massa mycket! Kan knappt bärga mej tills han kommer upp! =D


Idag ere skola som vanligt... Frida och jag måste verkligen sätta oss ned och börja planera vårat projektarbete... Det börjar bli dags att ta tag i det nu om vi ska hinna...

Hoppas att planeringen av skivan oxå e klar snart. De e så svårt att bestämma något i våran klass med tanke på att de aldrig e någon som e där.. :P

Nu ska jag dra mej neråt tåget. Haaaaade bra!

Söndag

Joo nu sitetr jag här då. Har precis som de flesta av mina vänner fastnat för det här med blogg. Ganska skönt att kunna skriva av sej lite. :)

Helgen har varit helt okej. lite slö kanske.
I Fredags mötte jag upp Frida i Vällingby o åkte sen ocj käkade på en resturang i Bålstad. Myspys. Sen drog vi hem till henne, käka popcorn och såg på masjävlar. :)
I lördags sen så började Frida jobba och jag åkte hemmåt, Moster med familj var här när jag kom, så jag har försökt roa min lilla kusin så gott som de går. Tror att jag har lyckats ganska bra.
Idag nu då så ede ju söndag.... Otroligt vad en vanlig dag kan vara så seg. :/

Imorrn ede skola igen. Hoppas vi kan få ordning på det där med skivan och allt. =)

Ska ta ut min p-stav på tisdag.. e lite nervös i magen, har aldrig gillat de där med sprutor o grejjer... Usch. Men överlever förhoppningsvis :)

Så det här var då mitt första inlägg, och fler lär det väl bli. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0