vilket draaaaaag!!!

Hela lördagen var heeelt galen!

det började med att gå upp, duscha op slänga ner det sista i väskan, sen in till stan för att möta vänner från Tyskland vid östra station, bara det att deras flyg kommit in ca 1 timma tidigare, så de fick ju stå där och vänta på mig. Kändes inget bra.
Så satte vi oss o fika i väntan på att 2 till vänner från hallstavik skulle komma. Efter det var det taxi till terminalen där vi mötte upp resten av gänget..
Käkade en uuuunderbar middag! Folk höll tal för födelsedagsbarnet och det var riktigt riktigt trevligt.

Ner i hytten för att byta om till partykläder, upp till den "lilla" krogen där det blev en jäkla fart direkt. satt och pratade o förkröka lite. Sen upp till nattcluben, jag och Cattis stod för dansunderhållningen den kvällen vill jag lova.
Sen blir berra så jääävla packad att han stupar, baklänges in i det vi kallade för staketet, slår i skallen i ett järnrör och det bara spruuutar blod. Fick ringa in sjukvårdare och han fick sy 4 stygn i bakhuvudet... Somliga vet inte när de e dags att sluta dricka!

Efter det fick jga för mig att min väska var borta, gick runt och letade som en galning. Ner till hytten, där jag inser att jag inte har nyckeln, cattis och obbe som då bor lägligt nog granne med mig kom ned samtidigt... Tobbe var liiite full så han började klä av sig så snart han satte första foten in i hytten.
Så när jga försöker förklara att jag måste in i min hytt o kolla om moin väska e där men att jag inte har nyckeln, för de har en kompis som e kvar på nattcluben på sig, så säger han: Men du kan slagga här inne asså!
sen däckade han!
Fick springa upp hela vägen igen för att hämta nyckeln. men det hela slutade bra, och som tur var hade jag lämnat väskan i hytten.. *SMARTSKAFT*
Berra har nu smeknamnet Bloodybäry! Det var fan blod ÖVERALLT! :S helt otroligt.....

Nu e jag heeelt slut så ska faktiskt lägga mej i sägen o plugga lite.,. har prov i natur imorrn o jag har inte läst det minsta! så illa ede....

jäkla rubrik.....

igår var första dagen på mitt nya jobb på nk =D Det givk verkligen bättre än förväntat. Ulrika, chefen, verkade vara riktigt nöjd med mig. har redan fått riktigt stora uppgifter som ska göras.
Jättefina människor jag jobbar med också! Tar ett tag att lära sig allt bara.. Men jag trivdes så där kommer jag stanna..
att gå in bara för att kunna hänga av sig var som att gå i ett fängelse :P haha Hämta kort, skriva under massa papper, dra kort i alla dörrar o hissar osv...
hade dock valt heeeelt fel skor, så jag hade verkligen inte LITE ont i fötterna igår! haha

Idag ere viking Line som gäller. Överrasskningsfest e niiice =)
Ska möta vänner från Tyskland klockan halv 6, vänta in lite vänner från hallstavik som kommer precis efter.. sen blire taxi till terminalen.. ska möta upp 20 pers till.... För födelsedagsbarnet ska självklart inget veta! ;)
Sen ere bara snabbt på båten o smyga oss in i våra hytter, fixa iordning oss o snabbt snabbt upp till middagen o sitta där när hon kommer dit.. Hennes min kommer att bvara ovärdelig.
sen ere paaarty paaaarty! :D


O johanna som kom upp i torsdags! Din galning. KOmmer upp bara för en kväll, synd att inget blev som planerat, men va tusan. Att du var här betyder jättemycket! Ses snart igen! ungefär bara 2 veckor kvar!!! love you hunnie

nuuu blire att lägga i en hårinpackning o sen skutta in i duschen.

Take care!!


10 oktober...

Detta är en helvetesdag varje år! Det känns som om allting annat stannar upp och det enda jag tänker på hur orättvist allt blev! Jag fick ett stort tomrum i hjärtat och ingenting har hittills kunnat fylla ut det.
Den 10 oktober år 2004 var den värsta dagen i mitt liv. Du togs ifrån mig! Har aldrig känt mig så hjälplös! Det är så svårt för mig att fatta att det kunde hända mej av alla människor!

Mamma o moster med fmailjer har varit och tänt ett ljus för dej hörde jag. Det värmer i hjärtat så mycket att ingen glömmer!!!

Dagen idag har varit så otroligt jobbig.. Ingen vet, så ingen frågar... har hållt humöret uppe och försökt att hålla tårarna tillbaka... Så snart jag gick av tåget föll de.... Kunde inte ens stoppa det.
HUr kan jga andas utan dej här vid min sida? Hur ska jag kunna se, när det var du som var ljuset i mitt liv.. När du inte är med mej, hur ska jag då kunna leva?

Känner mej så ensam idag.... Ingen attprata om det med. Ingen som skulel lyssna... Och att inte kunna vara hos dej vid minneslunden svider så mycket att jag tror hjärtat ska brinna upp! Jag ville aldrig släppa dej! Och jag har egentligen inte gjort de än heller! Fan Fan Fan Fan Fan!!!!!!!

En dag komemr vi att ses igen. Finns så mycket jag vill få sagt! Saknar dej varje dag, vissa dagar mer än andra.
                                     Vi älskar dej Wilma!<3

jihuuuuuu!!!

Försov mig äckligt mycket imorse.... Första morgonen nånsin som katten inte har väckt mej som han ska :S !!!!

Hann iallafall vara med sista halvtimman i skolan :P hahhaa


Så träffade jag nya chefen. Faaaaan vad jag e glad! Nu har jga jobb! Böjar på fredag. Spännande att jobba på nk faktiskt. Lilla Jag.. Lilla Maria från Lilla Norrköping..... Huuuu, skrämmande och underbar tanke! Fuck you allihopa som inte trodde att jag kunde! Ni kan ta er nånstans!
Just nu e jag skitstolt över mej själv. Ännnnnntligen känner jag att någonting bra händer mej på mycket länge, och vet ni vad?     JAG ÄR VÄRD DET!


måndag

Idag har vi varit lediga. skönt som bara den!!
Jonas lägenhet komemr bli kanonbra! Men jag tror inte att vi ska kämpa med sånna där ikeaprylar.. inte riktigt nåt som gåt ihop sej... :P
Kul att träffa tjejerna med!!!

Imorrn ere skola som anligt... sovmorron, skönt de.. sen ere massa jobbiga lektioner...
Efter den sega skolan ska jag o prata med henne jag ska jobba för på nk, lägga upp planeringen o testa produkterna själv lite. :) ska bli kul.

Äntligen börjar nyårsresan bli färdigplanerad. Skönt!
Börjar bli väääldigt sugen på att dra iväg utomlands nu! Pratade lite med Lovisa, och det gjorde inte saken bättre... Har ju pratat med den där spanska snubben. men ingenting verkar gå frammåt där, så jag får börja höra mej för med andra...

Ska och hälsa på Filipe i england. han flyttar dit om bara en månad! :D så då kan jag passa på att höra mig för lite bland människor om jobb o grejjer =) skulel vara kalaskul! :)


men men...
Nu ska jag gå o ringa sandra och Andreas... Skulel ha ringt lillasyster men de glömde jag bort! :/ usch så sunkigt av mej. Får ta de imorrn....


Taaaake caaare! =D

Söndag igen...

Så sitter jag här. Bakis som fan o glad över hur kvällen slutade =)

Natta ringde mig under dagen o hörde om jag skulle med o parta, självklart e man på. Fick ta mej till solna själv. Första gången blåa linjen till solna, så duktig e jag med.

Självklart e jag blind o ser inte bilen de sitter i framför näsan på mej... men iaf =)
Väääldigt trevliga människor, och kul att parta med natta lite, det var längesen!
'Tack gumman
hemvägen var dock en historia för sig... blir avsläppt vid plattan o tänker att jag ska ta tuben till danderyd, men ingen kolla ju klockan så de hade ju redan slutat gå, fick ropa in en taxi.
Så kom jga till Maggan på akuten (hon jobbar där, så jag var inte skadad) Tänkte att jag skulle åka med henne hem sen när hon går av sitt skift, iland ede ju bara perfekt att känna någon som jobbar natt sådär nära =) Så jag fick ett rum o gå o lägga mej i. Somnade direkt. vet inte ens om jag hann lägga mej ner ordentligt :) hahaha

Imorron e vi lediga från skolan, oooooootroligt skönt.    Vet inte riktigt vd jag ska hitta på ¨å, blir antagligen bara slappa....
senare idag kanske de blir att dra till Jonas, usch vad han var arg på mej igår, som vanligt förstår jag ingenting utav det! men de löser sig väl..



nu ska jag gå o äta något, o sen ska jag tusan lägga mej o bubbla lite.
Take Care!


yes!

Det värmer om hjärtat när ens vänner skriver så fina saker om en som min kära Johanna gjort i sin blogg!
Började gråta till o med! Du säger att jag är som en förebild för dej medans jag alltid säger till folk att du e en förebild för mig!!! Du har alltid humöret uppe, får mig alltid glad med ditt härliga skratt och mest av allt för att jag vet att du finns där för mig i vått och torrt!
Dina ord värmer mer än mycket.!! Din syster och du kommer alltid att ligga nära mitt hjärta. <3
Jag litar på er! Och inte ede många jga litar så på.!!!
 
                                          

Ibland blir jag bara så arg! Varöfr kan inte vissa människor glädjas åt min lycka för? Vad förväntar de sej att jag ska säga när de berättar om något kul som har hänt! För att citera Johanna:
" De vill att du ska stå o sälja korv på statoilmacken, du får inte vara bättre än de!"
Så börjar jag tro på det själv. Ibland känns det som om människor inte vill att jag ska kunna gå vidare. Ta steget ut och få respons på det. De tycker väl att jag har varit med om så mycket skit att jag inte förtjänar det bra som nu händer mej. Varför? Blir både ledsen och arg eftersom det är sällan man får dessa chanser, så snälla glädjs med mig.!? Jag ÄR värd det!! o ingen har en aning om hur lång tid det tagit för mig att erkänna att jag är värd någonting!


Nästa helg ere kryssning! =D ÅKer på lördagen. HÄääääärligt. ledig både måndag och fredag. sköööön vecka =)
Ta hand om er! och kom ihåg att det är du själv som bestämmer hur du ska reagera på vänners lycka! Visa dem att du bryr dej!!

happy happy

Den här veckan har varit underbar!

Idag var jga på salongen hela dagen. klippt David, blev riktigt bra men huvudsaken e ju att han e nöjd, vilket jag har på känn att han blev =)

Chefen hade fixat jobb åt mej på nk, ska sälja produkter ifrån phyto. Hårprodukter, så de passar mej bra :D Ska träffa den chefen på måndag så nu håller vi tummarna allihop! =)

Sen nu ikväll blir de ganska segt tror jag... inte planerat något... kanske kommer upp nåt senare..

Saknar er!!!!!!

Rihanna feat ne-yo  -  I hate that i love you
låten e tusan underbar! spelat sönder den för längesen! men kan ju inte sluta lyssna på den! :P

Det jobbiga datumet närmar sej. Men jag tänker fani nte låta det slå ned på mej nu. Jag vägrar.. Har en klump i magen bara jag tänker på det.... 3 år har gått ... och ändå har den smärtan inte minskat.. kommer den någonsin att göra det?

inte mycke o säga...

idag har det varit kort dag. skönt som bara den!
Hade en galen dag i skolan.. Derre gjorde mej gaaalet dramatiskt i håret... såg ut som om jag hade stoppat fingrarna i ett eluttag :P
Sen åkte jag med Bea hem till henne o kolla nya lägenheten. Skiiiiitfint! Hon o Robban har verkligen fått till det :)

Nu har jag faktiskt lagt in lite av bilderna på de nya frisyrerna mina kunder fått... Enjoy :)

 Derre    Geso nyklippt   Anneli nyfärgad

tidig..

Igår var jag otroligt nog vaken genom hela skoldagen. Något jag aldrig trodde var möjligt eftersom jag inte sov en enda blund på söndagsnatten! inte en blund!!!!!
Men jag klarade mig ju som tur var.

Somnade igår vid 19.00 elelr något och sovit heeeela natten =) Vaknade bara till lite vid 01.45 för att se att jag hade 5 nya meddelanden på telefon (ibland e man poppis) som jag så glatt svarade på.. började fundera på om jag kanske råkade väcka någon med mina svar...... :P hahaha tjingtjing!

Nu ede åter igen en ny skoldag. Slutar tidigare idag. Lillian e ju för bra ibland :)
efter skolan ska jag först jobba på de där jäkla bröllopet :P Måste få det gjort! Efter det blir de gymet och sen hem o duscha o käka.. så enligt mina planeringar blir de en riiiiktigt tråkig dag.

RSS 2.0